DRAMATISCHE ONTWIKKELINGEN IN ZAKEN CHIPSHOL EN WESTENBERG: CHIPSHOL WINT MILJOENENCLAIM, MICHA MOET MICHA-CLAIM LATEN VALLEN

CHIPSHOL WINT MILJOENENCLAIM VAN GEMEENTE HAARLEMMERMEER MAAR NIEMAND WEET DAT OMDAT DE MSM ER NIET OVER (MOGEN) BERICHTEN * ALLEEN DIEP VERBORGEN OP DE SITE VAN DE TELEGRAAF IS WAT TE VINDEN * TEGELIJKERTIJD LAAT MICHA ZIJN MICHA-CLAIM VAN SLECHTS 1 MILJOEN LOPEN NA AANHOUDENDE EN VOORTDURENDE SABOTAGE DOOR ZIJN ADVOCATEN, NU WEER VAN THIJS STAPEL

Honderden miljoenen Euro’s kan gebiedsontwikkelaar Chipshol tegemoet zien van de gemeente Haarlemmermeer (en andere staats-players) na een uitspraak van de rechtbank Amsterdam. Hier de juridische achtergronden van de zaak. Tegelijkertijd moet Micha zijn -aan deze zaak sterk verwante- Micha-claim op de corrupte en criminele rechter Westenberg loslaten nu zijn advocaten hem voortdurend weigeren bij te staan. Na het dubbele verraad van Klaas Aantjes (eerst weigeren in hoger beroep te gaan -dat vervolgens werd gewonnen met Stapel- en vervolgens weigeren incidentele cassatie in te stellen) loopt de zaak nu spaak bij diezelfde Stapel die weigert een paar honderd Euro voor te schieten als griffierechten in het hoger beroep tegen het (verloren) voorschot-KG. De situatie is nu dat Micha een winnende claim van een miljoen heeft liggen bij de Hoge Raad, maar dat er geen advocaat meer is die hem in deze zaak wil bijstaan. Wel heeft Micha nog een advocaat die voor hem de (straf)cassatie doet in de zaak-Gelauff waarin hij door het Hof is veroordeeld tot 6 maanden cel. Ook omdat er geen medium over de Micha-claim wil berichten, is de kans groot dat er nu niets meer gebeurt. Micha heeft geen energie meer om ‘aan het dode paard Stapel te blijven trekken’. We danken alle mensen die hebben ingelegd. Overigens wordt ook de tuchtklacht van Micha tegen Aantjes niet behandeld. Waarom is niet bekend: Micha heeft niets meer vernomen van de Haagse Orde van Advocaten. Eerder weigerde de Hoge Raad de cassatie van Micha tegen de veroordeling wegens ‘doodsbedreiging’ van Bart Mos in behandeling te nemen. De behandeling van de zaak wegens ondermeer het aanbrengen van een waarschuwing met een verfspuit bijna 10 jaar geleden op het huis van Joris Demmink is stopgezet zonder uitspraak. In de ‘grote strafzaak’ waarvoor Micha vier maanden heeft gezeten heeft de Hoge Raad (voor zover bekend) geen uitspraak gedaan nadat wel een advies is gegeven door de AG. Micha: “Deze opsomming is niet compleet omdat er niemand meer is die na al die jaren en al die wisselingen van advocaten het overzicht nog heeft. Maar het is allemaal niet zo’n punt, want het gaat nu om veel grotere dingen: de strijd van goed tegen kwaad op mondiaal nivo en de komende val van de Bilderbergers en de NWO. Als dat allemaal gaat gebeuren, wie kan dan nog treuren om wat strafzaakjes en de Micha-claim?”

8 Replies to “DRAMATISCHE ONTWIKKELINGEN IN ZAKEN CHIPSHOL EN WESTENBERG: CHIPSHOL WINT MILJOENENCLAIM, MICHA MOET MICHA-CLAIM LATEN VALLEN”

 1. >> Maar het is allemaal niet zo’n punt, want het gaat nu om veel grotere dingen

  Micha schrijft het echt: enerzijds kan hij niet het overzicht houden in slechts enkele van zijn eigen strafzaken. Anderzijds wil hij wel “de strijd van goed en kwaad op mondiaal niveau” voeren. Arme stakker. Ik neem aan dat Micha zelf ook de ironie van deze uitspraken inziet? Of is hij dat cognitieve stadium al voorbij?

 2. Het rechtsstatelijk gehalte bij de trollen is weer hoog.

  In een rechtsstaat moet (dergelijke) schade toegebracht aan een ander vergoed worden.

  Het buitengewoon verhogen van de griffiegelden, zodanig dat toch al benadeelde kleinverdieners dit eigenlijk niet kunnen ophoesten, is iets wat zorgen zou moeten baren.

  Psychopaten kennen dat soort zorgen natuurlijk niet, want:

  ‘The law does not (or should not) apply to them’.

  1. Gelul. Zeker door gekken als Kat die voortdurend zinloze zaken voeren werkt een kleine drempel. De belastingbetaler kan niet blijven opdraaien voor de waanbeelden van Kat.

 3. Dat was het?! “Bedankt voor het geld dat u heeft ingelegd, en tot ziens”?!? Heb ik daar mijn aandelen tropisch hardhout uit de Sahara voor verkocht?!?!
  Had je van dat geld van de micha claim deze griffiekosten niet moeten betalen, in plaats van al dat Guinness bier in die rukbunkertjes van je?

  Het valt Stapel alleen maar te prijzen dat hij niet geld gaat voorschieten aan een kansloze klant in een kansloze zaak waar hij met zijn toevoegingstarief toch al geen drol aan overhoudt. Als hij zoiets stoms zou doen werd het echt tijd om aan zijn verstandelijke vermogens te gaan twijfelen. Ik begrijp nu toch al niet waarom hij kostbare tijd verspilt aan volkomen randdebielen als meneertje Kat en voorheen ook boosopa Ham. Met wat voor verhalen komt hij op feestjes en reünies en dergelijke met advocaten onder elkaar? Verzwijgt hij de aard van zijn werkzaamheden dan of zo? Vertelt hij dat hij uiteindelijk vuilnisman geworden is, of wat?

  Maar, de zilervloot komt dus niet afmeren in de haven van Kat. Kan je misschien al een tipje van de sluier oplichten over wat het volgende luchtkasteel wordt?

 4. Hilarisch. Een ‘zekere’ overwinning en ‘het schip met goud’ loopt stuk op een paar honderd euro griffiegeld. Wat een ongekende prutser ben je ook.

 5. Zo. Het grote azen op de mogelijke centjes van Poot kan beginnen, Micha. Zou je een fooitje van ze krijgen voor al je constructieve bijdragen in hun zaak?

 6. Jammer mijnheer Kat. U heeft moedig gestreden, helaas wel door uzelf in de vingers te snijden. Immers: u bent platzak en uw advocaat ziet het niet gebeuren dat hij op korte termijn zijn geld krijgt of dat het hem op een andere manier iets brengt (behalve ondankbare lasterlijke praatjes). Daarnaast heeft u niet gezorgd dat u pro-deo kan worden geholpen. Al kan ik begrijpen dat u daar weinig zin in had/hebt na zo’n lange strijd. Maar anderzijds, als u nu echt een zaak denkt te hebben?

  U kunt nu overigens nog altijd zelf uw zaken behartigen in de rechtszaal, maar dat kost ook geld en daarvoor moet u naar Nederland komen. Daarvoor eerst in de bak zitten kan misschien nog wat media aandacht genereren.

  Overigens vraag ik mij wel af: Dat hele NWO-verhaal krijgt ook geen media-aandacht. Waarom zet u die strijd wel door?

  Slap tot slot dat Aantjes niet heeft gereageerd, als dat al zo is (bij u weet je het nooit).

Geef een reactie