DRIE MAANDEN NA JOOST KARHOF: OPNIEUW ‘MYSTERIEUZE DODE’ BIJ NIEUWSUUR

NU IS HET ‘ICOON’ ED RIBBINK DIE DE REDACTIE ‘ONMETELIJK VERDRIETIG EN VERSLAGEN’ ACHTERLAAT * OPNIEUW GEEN ENKELE INFO, GEEN ENKELE (MEDISCHE) BACKGROUNDS * DEZE ‘EPDEMIE’ BINNEN DE MSM BEGINT TE LIJKEN OP DE LIJST VAN JONGE VROUWEN DIE ZIJN VERMOORD * WAT IS HET WARE VERHAAL ROND DE DOOD VAN ED RIBBINK? * IS DIT EEN SATANISCHE BOODSCHAP OP DE SITE VAN DE NOS? * HET BEGINT BIJ DE NOS VERDOMME WEL OP DE SITE VAN THEO VAN GOGH TE LIJKEN!

Na het tragische overlijden op Tweede Kerstdag van collega Joost Karhof, zocht Ed welbewust jonge mensen op de redactie op. Hij vertrouwde ze als troost toe: “Leef de dag alsof het de laatste is, leeftijd is niet belangrijk”. En nu is hij er zelf niet meer.

2 Replies to “DRIE MAANDEN NA JOOST KARHOF: OPNIEUW ‘MYSTERIEUZE DODE’ BIJ NIEUWSUUR”

  1. De opvolgster van Karhof zou ik wel kunnen doen denk ik, maar dat is dan ook alles… Dat hele publieke bestel is toch nog maar een vergaarbak van op hun autocue ejaculerende egotrippers? Begrijp werkelijk niet waarom je zo content geil dan wel relnichterig in herhaling vallende dit overlijden weer eens uitermate hoernalistiek doorzichtig probeert op te pimpen. Die Ed heeft in ruil voor zijn judaspenningen een bewust onderdanige dan wel propagandistische doofpotcarrière langs zo goed als alle staats propaganda hoerenhuizen doorlopen! Kom op Kat, ik heb nooit iets realistisch of origineels dat op de waarheid was gefundeerd van de volksverlakker mogen vernemen, terwijl die daarvoor bij veel er toen nog toe doende establishment podia alle gelegenheid toe had. Echt, met zo een staat van dienst mag je je met recht zo de hoernalistieke hel in laten glijden alwaar zoals dat binnen zijn kringen relignoom afgericht echt wel de norm was de leugen voor eeuwig met hem als überpooier regeert. Moge hij daar dan ook vegeteren van een eeuwige & ontwaakte waarheidsnachtmerrie..;

    “Ed Ribbink, begonnen bij de IKON en later het NOS Journaal, was vanaf het begin betrokken bij de actualiteitenprogramma’s van de NOS en – later – de NPS en NTR. NOS Laat, NOVA, Nieuwsuur, de geschiedenis van deze rubrieken loopt parallel met Ed zijn journalistieke carrière.”

Geef een reactie