DRIEDUBBEL BREAKING: HELSINKI COMMITTEE HORROR! ADVOCAAT DIE DEMMINK IN TURKIJE ‘VOOR DE RECHTER ZOU BRENGEN’ EREGAST OP FEEST VAN DE DEMMINK-CLUB

OOK NRC HANDELSBLAD-CORRESPONDENTE CAROLINE DE GRUYTER, DE HAAGSE BURGEMEESTER PAULINE KRIKKE EN AMNESTY-BAAS EDUARD NAZARSKI VIEREN FEEST MET JORIS DEMMINK EN HET NETHERLANDS HELSINKI COMMITTEE * WIE STELT KAMERVRAGEN? WAT DOEN MINBUZA STEF BLOK?


NRC Handelsblad-coryfee Caroline de Gruyter vierde feest met kinderverkrachter Joris Demmink

De bekende mensenrechtenadvocate Eren Keskin probeert in Turkije oud secretaris-generaal van Justitie Joris Demmink wegens kindermisbruik voor de rechter te krijgen. Vooralsnog stuit ze op een muur van tegenwerking. “Ik zoek het hoogste hof op.” Dat is te lezen in het AD van zaterdag 28 september. Onderzoeksjournalist Koen Voskuil, die in oktober 2012 al schokkende onthullingen deed over Demmink, laat zich blijkbaar niet het zwijgen opleggen door de € 100.000 smartengeld die Demmink’s advocaat Knijff van het AD eist wegens de publicatie over Demminks contacten met een jongenspooier in de jaren ’80. Dat was in 2013. Nu is het vijf jaar later en lezen we: The NHC celebrated its 30th anniversary on the 14th of March with an event which included a key-note speech by the OSCE Secretary General Thomas Greminger and the presentation of the 2018 Helsinki Civil Society Award to Turkish human rights defender Eren Keskin. Arie Bloed, the driving force behind the establishment of the NHC in the 1980s, was presented with the Royal decoration of Officer in the Order of Orange-Nassau. Joris Demmink is volgens onze informatie nog altijd lid van het ‘committee’ van het NHC al heeft dat alle namen van de leden van dat ‘committee’ inmiddels van de website verwijderd. Het mag toch wel een unieke en nimmer vertoonde satanische twist worden genoemd dat de ‘mensenrechtenadvocate’ die Demmink in Turkije voor de rechter zou brengen voor het verkrachten van kinderen zich nu door diezelfde Demmink in het zonnetje laat zetten. Wij doen slechts verslag.

2 Replies to “DRIEDUBBEL BREAKING: HELSINKI COMMITTEE HORROR! ADVOCAAT DIE DEMMINK IN TURKIJE ‘VOOR DE RECHTER ZOU BRENGEN’ EREGAST OP FEEST VAN DE DEMMINK-CLUB”

  1. De Hongaarse afdeling voert het satanische handsignaal logo met de betekenis van dode mannelijke escorts?! Voor de rest is het binnen de luxe personenvervoer segment natuurlijk al lang bekend dat het tijdens dit soort van ‘congressen’ altijd een komen en gaan is van vers aangevoerde kindervlees dat vaak ook nog eens via ondergrondse corridors vanaf de vele hotels eromheen verbonden blijkt te zijn met dit soort van koekenbakkers!

Geef een reactie