DRINGENDE EN DWINGENDE OPROEP AAN ALLE NEDERLANDERS! VERTROUW HUGO DE JONGE, BILL GATES EN LADY GAGA! HET VACCIN IS 100% VEILIG AND FOR YOUR BENEFIT!

DAT BILL GATES SAMEN MET EPSTEIN KLEINE MEISJES LIEP TE VERKRACHTEN ZEGT NIETS, NADA, NIL OVER DE KWALITEIT VAN ZIJN VACCINS! DIE IS SUPER TOP! HET HEEFT NIETS MET ELKAAR TE MAKEN! ALLEMAAL SMERIGE LASTER VAN COMPLOTDENKERS EN RUSSISCHE BOTS!

2 Replies to “DRINGENDE EN DWINGENDE OPROEP AAN ALLE NEDERLANDERS! VERTROUW HUGO DE JONGE, BILL GATES EN LADY GAGA! HET VACCIN IS 100% VEILIG AND FOR YOUR BENEFIT!”

 1. @Klomp

  Iedereen t/m de plaatselijke loodgieter, zat tot aan zijn nek in de slavenhandel, uitpersing en wingewesten (Brabant en Nederlands Indië en Suriname), behalve de massamoordenaars van Oranje.
  Die (het zijn edelen van de meest hoogstaande en onbesmette Duitse afkomst en geen uitzonderlijk gladde, zich camouflerende ook de zorgzame ECHTE adel om hen heen bedreigende en ruinerende roofridders van de meest aalglad infiltrerende hondsbrutale psychopatische soort) behoorden natuurlijk niet tot de grootste aanstichters ervan.
  Daarom staan de slaven ook met oranje vlaggetjes te zwaaien…..
  Wie ook de moordzuchtige uitperser is: Oranje is het niet !!!

 2. Beste Boeren,
  Bijna alles wat de overheid doet met de burgers is corrupt als het hun uitkomt. Het komt uiteindelijk op neer dat ze de grond van de boeren willen hebben voor een zeer lage prijs en als de boeren kapot of failliet gaan is het veel akkerland en weidegrond voor weinig geld. Ik heb het al meer geschreven, ze zijn nog erger dan de maffia, omdat ze net zo bloeddorstig zijn. Verder hebben ze een grote voorsprong op de maffia, ze doen alles openlijk en niemand doet ze wat. De politiek heeft geen directe invloed, maar zou door betere wetgeving de rechters kunnen dwingen met maatregelen eerlijk recht te spreken. En overigens onze “Koning” laat dat maar al te graag toe. Het heeft niets meer met onafhankelijke rechtspraak te maken. Een tombola, de overheid wint altijd. Verder hebben ze ambtenaren om het extra smerige werk op te lossen. Deze personen doen alles voor hun overbetaald baantje. De mensen die ze tot zelfmoord drijven zijn voor hun geen mensen maar nummer zoveel waar de uitvaart voor wordt betaalt door de nabestaande, en als die kritiek durven te uiten wacht hun het zelfde lot. Ikzelf maakte ook iets mee wat niet te geloven is als ik de bewijzen niet zou hebben. Zie mijn web site; http://www.rechtmachtmisbruik ,welke overigens niet compleet is ,maar u kunt mij daarovers vragen stellen. Ik ben voor 3 miljoen benadeeld door de rechtsmacht samen met de overheid. Alles wat ik hier schrijf is mijn oprechte mening. Momenteel worden er veel standbeelden van allerlei misdadigers vernield of gewoon weggehaald. Dit alles zal mettertijd ook gebeuren met de smerige machthebbers van deze tijd. De geschiedenis zal zich herhalen en de smeerlappen van nu zullen mettertijd ook worden besmeurd. Natuurlijk zullen de huidige machthebbers die zich misdragen om mijn mening lachen. Maar het lachen zal ze vergaan in hun graf en hun nabestaanden als ze nog lachen zal dat zijn als een boer met kiespijn. Dat is in dit geval een mooie woordspeling
  H.C. Klomp.

Geef een reactie