‘DUITS DRAMA’ VOOR MSM WORDT NOG DAGELIJKS GROTER

WAT WE NU MEEMAKEN QUA LINKS-WHITEWASH EN POLICOR-BERICHTGEVING GAAT WERKELIJK ELK BEGRIP TE BOVEN * ELSEVIER LIJKT DE ANDERE KANT TE KIEZEN EN ALLES TE WILLEN OPEN-GOOIEN, WAARSCHIJNLIJK NA EXTREME DRUK VAN HONDERDEN VERWOESTENDE COMMENTS OP HUN EIGEN SITE * HET BLAD IS TOCH AL FAILLIET, DUS WHO CARES? * VRIJE MEDIA BOEKEN DE TOTALE OVERWINNING

[wp_ad_camp_1]

De waarheid en de feiten zetten zich door ten koste van de leugens en de spin. Donkere dagen voor Hill & Knowlton, Jack de Vries en de MSM. NRC Handelsblad kopte drie dagen geleden nog geen aanwijzingen voor link met vluchtelingen maar zegt nu groot deel ontuchtplegers Keulen was Syrische vluchteling. De NOS en De Telegraaf ‘zijn nog niet zo ver’. Wat is het beeld? MSM en de politiek hebben een week lang geprobeerd massa-verkrachtingen door heel Europa (ook in Zwiterland en Oostenrijk) verborgen te houden en wit te wassen. Mensen als Marcel Gelauff, Paul Jansen, Jeroen Pauw en Peter Vandermeersch zijn nu volledig ontmaskerd als criminele collaborateurs. Toch lijkt het Nederlandse volk de waarheidsmedia zoals deze site (die in 2003 een absolute voorloper was) nog niet massaal te willen omarmen. Goed, de bezoekersaantallen stijgen (nu voor het eerst drie dagen achter elkaar 10.000+) maar je zou toch meer verwachten. Time will tell.

Eén reactie op “‘DUITS DRAMA’ VOOR MSM WORDT NOG DAGELIJKS GROTER”

  1. Hoe erg onze beleidsmakers de waarheid vrezen blijkt goed uit de stortvloed van staatspropaganda die inmiddels over de top is geraakt en volstrekt ongeloofwaardig is geworden. Zelfs voor de begaafden met zwakzinnigheid.

Geef een reactie