DUIZENDEN KINDERVERKRACHTERS GEARRESTEERD IN DE VS, TOTAL BLACKOUT MSM, ONGELOFELIJKE UPDATE PIZZAGATE

KOMT MORGEN ALLEN OM 13:30 NAAR DE RECHTBANK TE AMSTERDAM VOOR HET ‘PARANOIDE GEK-KG’ VAN MICHA TEGEN DE VOLKSKRANT DIE HEM PSYCHIATRISEERDE OMDAT HIJ OVER JORIS DEMMINK SCHREEF * DAAGS VOOR HET KG: DUIZENDEN PEDO-CRIMINELEN GEARRESTEERD IN DE VS

EXTRA: ANTHONY WIENER ZOU OP HET PUNT STAAN TE GAAN ‘ZINGEN ALS EEN KANARIE‘ EN PIZZAGATE WIJD OPEN TE BREKEN

[wp_ad_camp_1]

5 Replies to “DUIZENDEN KINDERVERKRACHTERS GEARRESTEERD IN DE VS, TOTAL BLACKOUT MSM, ONGELOFELIJKE UPDATE PIZZAGATE”

    1. Lachen weer Geuz, je verwijst enkel naar een tweet waar iemand de hashtag #NationalPizzaDay gebruikt, die hashtag verwijst weer naar tweets over de echte Nationale Pizza Dag, wat een feestdag van pizzaboeren is.

  1. Het tweede bericht komt van een rechtse conspiracysite die in de VS tot fake news wordt gerekend en een enorm slechte reputatie heeft. PizzaGate is sowieso nepnieuws.

  2. En daar daar we weer. Het bericht over 1500 pedocriminelen is nepnieuws verzonnen door plottertjes. Die hebben enkele keurig door de main stream media gemelde arrestaties opgeblazen tot een getal van 1500.

    Nog mooier is dat plottertjes deze arrestaties koppelen aan een voornemen van Trump om ‘human trafficking’ aan te pakken. Dat gaat over kinderarbeid en prostitutie, maar aan die arrestaties gaan natuurlijk maanden onderzoek vooraf, dus dat heeft toch echter plaatsgevonden onder het bewind van Obama.

Geef een reactie