DURFT BAUDET DE PEDOFIELEN-KAART TE SPELEN IN HET DEBAT MET RUTTE?

MARK, HOE ZIT HET MET JE VRIENDSCHAP MET PEDOFIEL EN BABYMOORDENAAR DEMMINK-BESCHERMER JAN WOLTER WABEKE? * MARK, HOE ZIT HET MET JOUW RELATIE MET JORIS DEMMINK? WANNEER HEBBEN JULLIE ELKAAR VOOR HET LAATST GESPROKEN? * MARK, WAAROM WORDT DE PEDOFIEL VINCENT LEENDERS NIET VOOR DE RECHTER GEBRACHT NADAT HET OM DAT DRIE KEER HEEFT BELOOFD? * MARK, IS JOUW BOEZEMVRIEND FRITS HUFFNAGEL EEN PEDOFIEL ZOALS HENK KROL HEEFT VERKLAARD? * MARK, WAAROM GEBEURT ER NIETS MET HET RAPPORT VAN DE COMMISSIE-FOKKENS OVER DE WANTOESTANDEN BIJ HET OM?

DEN HAAG – Partijleider Baudet van Forum voor Democratie neemt de uitdaging aan om nog voor de Europese verkiezingen van volgende week in debat te gaan met premier en VVD-leider Mark Rutte. Die had hem daartoe dinsdagavond uitgedaagd tijdens een spreekbeurt in Barendrecht. „Gesigneerde exemplaren van mijn boeken komen vandaag je kant op. Ter voorbereiding”, twitterde Baudet aan Rutte, met een foto erbij van de omslagen. LEES VERDER BIJ DE TELEGRAAF

Eén reactie op “DURFT BAUDET DE PEDOFIELEN-KAART TE SPELEN IN HET DEBAT MET RUTTE?”

  1. Misschien vraagt Baudet wel aan Rutte of hij niet eens op kan treden tegen een veroordeelde complotdenker die op de vlucht is voor een opgelegde celstraf en ondertussen lange tijd kinderporno op zijn site had laten staan…Overigens: hoe kun je nou schrijven over Mark Rutte? Die zou toch al lang op de vlucht zijn geslagen?

Geef een reactie