EEN DOOR DEMMINK VERKRACHT KIND (NU MAN) OVER 30-6: EXPLOSIEF

RT GAAT WEER GEEN AANDACHT BESTEDEN AAN DE ZAAK-DEMMINK NADAT ZE EEN DIK JAAR GELEDEN NAAR AMSTERDAM WAREN GEKOMEN SPECIAAL VOOR DE BART VAN WELL-VERHOREN, ZO LAAT REDACTEUR TATIANA BOCHKAREVA AAN DEZE SITE WETEN * RT WERD DESTIJDS BEDROGEN DOOR ERIC DONK EN MYRA * VANAF 7:00 GAAT BART VAN WELL LOS

4 Replies to “EEN DOOR DEMMINK VERKRACHT KIND (NU MAN) OVER 30-6: EXPLOSIEF”

 1. Hele rake woorden, emotioneel ook, kan niks anders zeggen. Maar heel gevaarlijk mijns inziens want er zijn mensen voor minder geliquideerd door huidige machthebbers heb ik het idee. Maar dat weet van Well ook dus alleen maar hulde er moet zeker wat veranderen. Huidige VVD sadisten/pedofielen verzieken Nederland al jaren. Zelfs verkiezingsuitslag is nep. Macht corrumpeert, dat is het grootse probleem. Ze gaan steeds verder.
  Maar dat jullie zelf wel wat gaan doen zullen ze als een bedreiging opvatten en snap dat het een noodkreet is maar dat geeft eigenlijk al aan dat de rechtszaak geen kans heeft vandaar die noodkreet. Dat voel ik aan en wetende dat huidige Demmink VVD rechtspraak geheel corrupt is. Nogmaals, ze hebben waarschijnlijk zelfs afleiding gepland de 29ste of 30ste dus wees extra op jullie hoede.

 2. Gezien eerdergenoemde voor de goegemeente niet te plaatsen klachten en gedragingen van de directe slachtoffers, is het trouwens voor psychopaten die vanzelf al de ‘pure evil’ neiging tot ‘gaslighten’ hebben, nog EXTRA eenvoudig om behalve bijv. normale collega’s, buren of klasgenoten HUN eerdere (zie het als grenzenloos optreden van de monolitische ‘mindset’) “zwaar gemangelde” slachtoffers bij de goegemeente zwart te maken, te ridiculiseren te psychiatriseren, tot buitensluiting toe “samen”zwerend ‘kalt zu stellen’ e.d..

 3. Ten gevolge van door deze “monobeings” veroorzaakt (bijzonder indringend) psychotrauma zijn, soms totaal (!) fnuikende (zowel de omgeving als het slachtoffer!), fenomenen te voorzien/verwachten als:

  Sterke overgevoeligheid voor licht en geluid (plotseling hard geluid of gillende mensen/kinderen: bombardementsslachtoffers), MCS (Multiple Chemical Syndrome) sterke overgevoeligheid ook voor zeer lage concentraties chemische stoffen in de lucht, in vloeistoffen als huidhoudelijke schoonmaakmiddelen, parfums, huidcremes e.d., in etenswaren (bombardementsslachtoffers).

  Daarnaast kunnen de normale dagelijkse tegenslagen, als het laten vallen van een glas of scheerapparaat (stommelig gedrag is vaak het gevolg van overprikkeling, dus jaagt elkaar aan!!!) het krijgen van een boete voor 3 km te hard rijden van PB BV, een onaangenaam telefoongesprek enz. enz. nauwelijks nog (emotioneel) verwerkt/afgesloten worden.
  Eventueel ook soms zeer heftige zgn. ’triggereffects’ veroorzakend, waarbij een (voor anderen niet te plaatsen) slaghoedje (iets dat het slachtoffer ineens doet terugdenken aan-/terugvallen in iets van tijdens of kort na de inmiddels verdrongen overstelpende -psycho-traumatische ervaring) een ENORME (emotionele) lading doet ontbranden, met uitwerkingen die variëren van (niet te plaatsen door de omgeving) huilbuien of gegrauw en gesnauw, via REACTIEF (soms voor de omgeving zeer imponerend en spectaculair, zoals het dwars door een binnendeur heenslaan e.d.) geweld t/m een hartstilstand.

  Door ontregeling/overprikkeling van het auto-immuunsysteem kunnen in de ernstigere gevallen heftige allergiën, zoals voor huisstof/huistofmijten-excrementen en onder lage druk verbrande koolwaterstoffen (zoals mensen….bombardementsslachtoffers), gluten-allergie samenhangend met overprikkelde darm, e.d.

  In de allerergste gevallen sterk genetisch overdraagbaar en behalve tot (gezin en omgeving, zoals schoolklassen) fnuikende hechtingsproblematiek bij opgroeiende kinderen, leidend tot diagnoses als PDD-NOS, ASS, CARA, Coeliakie, Giles de la Tourette enz. enz. enz.

  Dit zegt iets over de maatschappelijk ontwrichtende schadelijkheid van 100% narcisten van het Prins Bernhard type, die natuurlijk steeds onschuldige kwajongens van de onschuldige Ruiter SS zijn, volgens hun bloedeigen Rijksvoorlichtingsdienst dan.

  Maar, ook volgens dr. Aalders (ex NIOD) vanuit zijn metier, is/was (we moeten dit als steeds DEZELFDE gestoorde ‘mindset’ zien) bijv. Bernhards gedrag, dat van onschuldige kwajongensstreken echt wel voorbij!

 4. Dat psychotrauma tot (soms bizar, autistisch aandoend en het maatschappelijk leven totaal fnuikend) sterke overprikkeling kan leiden, klopt.

  Welke krankzinnige dingen veroorzaken dit?

  —————–
  Monobeings are the most evil creatures in the universe. They cannot bond with humans. They cannot love and cannot comprehend what love is. They have no conscience, no empathy, have never experienced compassion or remorse or guilt. They are liars. They are the worst predators in the universe.
  —————–

  En ze spelen elkaar het balletje toe. Niet omdat ze elkaar liefhebben of althans een levenshouding hebben van “leven en laten leven”, maar volgend uit hetzelfde ‘pure evil’ gedrag, dit weer volgend uit de kapitale aberratie in het instinctief substraat, dat ze bij dezelfde walgelijke smeerlapperijen betrokken doet raken, die vervolgens ‘any which way = ook over lijken’ onder de pet gehouden moeten worden.

  Bart van Well is in die zin een held, omdat hij aan den lijve heeft ondervonden waar deze dingen, deze gif verspreidende mechanisch orerende paardenkadavers, -zonder verhoging van de polsslag- toe in staat zijn.

  Bij de huidige ‘deutsch gründliche’ ombouw van het staatapparaat conform de “ijzeren wil” van de SS psychopaat, hetgeen neerkomt op (uitsluitend) logisch intelligente monolitische narcisten, zoals Demmink, op alle sleutelposities van de macht en zoveel mogelijk in alle lagen van het staatsapparaat, valt te voorzien, dat de NORMALE mens er met rechtszaken, als het Prins Bernhard BV “Openbaar” “Ministerie” al bereid (of door perverse “wetgeving” in staat) is die überhaupt aan te zwengelen, NOOIT GAAT KOMEN t.a.v. deze in de VERHOLEN kern PUUR mens- en dier-vijandige narcistische monoliet.

  De vooruitzichten voor 30 juni a.s. zijn dus -zonder zuivering van PB BV op dit kritieke punt- helaas (diep zwart) somber.

Geef een reactie