EEN EMAIL NAAR DE NATIONALE POLITIE VAN MICHA

GERARD BOUMAN EN ZIJN OVER-BETAALDE PEDO-VRIENDEN WEIGEREN EEN VRAAG TE BEANTWOORDEN OVER DE DIEFSTAL VAN HET DNA VAN HUN EIGEN MENSEN * BOUMAN LEVENSGEVAARLIJKE NAZI-COP DIE DE HELE POLITIE-ORGANISATIE VERWOEST

Geachte voorlichter(s),

Bij deze verzoek ik u om vandaag mijn vraag over de weigering door rond de 300 rechercheurs hun DNA af te staan te beantwoorden. Als u dat blijft weigeren, sommeer ik u om mij dat per email mede te delen alsmede de reden voor de weigering.

Ik bcc deze email aan mijn advocaten. Bcc, omdat ik bang ben dat er anders repressailles tegen deze advocaten zullen volgen. Tevens wil ik mijn verbijstering uitdrukken over het feit dat uw woordvoerder niet op de hoogte bleek te zijn van het verschijnsel ‘killer cop’.

Met de meeste hoogachting,

Micha Kat
journalist

Geef een reactie