EEN EMAIL VAN MICHA AAN PLOTTOLOOG DR. JELLE VAN BUUREN

ZEER ALARMEREND: DEMMINK-UNIVERSITEIT LEIDEN KRIJGT EEN SOORT MONOPOLIE OP DE TERREINEN ‘COMPLOTDENKERS’ EN ‘NEPNIEUWS’ * LUISTER NAAR ‘UNIVERSITY LECTURER JOURNALISM AND NEW MEDIA’ PETER BURGER * OOK HIJ DURFT -NET ALS PROFESSOR BROUWERS- GEEN NEDERLANDSE VOORBEELDEN TE NOEMEN VAN NEP-NIEUWS

g.m.van.buuren@fgga.leidenuniv.nl
Geachte heer Van Buuren,

Op 2 november 2016 bent u gepromoveerd met een dissertatie met als titel Doelwit Den Haag? Dit proefschrift is voor een belangrijk deel gebaseerd op mijn werk als journalist. In een hoofdstuk, het vijfde, word ik zelfs 40 keer genoemd.

Ondanks de prominente positie van mijn werk in uw proefschrift en de grote aandacht voor mijn persoon heeft u nimmer contact met mij willen opnemen. Ik acht dat een grove inbreuk op zowel de codes van de wetenschappelijke als de journalistieke integriteit. Alvorens eventuele juridische stappen te overwegen, wil ik u de gelenheid bieden onjuistheden in uw proefschrift over mij te corrigeren. Ik verzoek u hiertoe in het nieuwe jaar zo spoedig mogelijk contact met mij op te nemen.

Met de beste wensen voor 2017,

Micha Kat

2 Replies to “EEN EMAIL VAN MICHA AAN PLOTTOLOOG DR. JELLE VAN BUUREN”

 1. Zou het logische genie Van Buuren ook (onder een biologerend masker van ijskoude “stabiliteit” en “redelijkheid”……’huilend krankzinnige’) psychopaten zich een pad zien hakken DOOR het leven:

  ———————
  President Bill Clinton lied when he said, “I did not have sexual relations with that woman—Ms. Lewinsky.”
  As President, lies rolled off Bill Clinton’s lips like molasses. Remember: “I did not have sexual relations with that woman.” He was referring to Monica Lewinsky, with whom he did have sex: Oral sex, phone sex, etc.

  When questioned, Clinton equivocated (typisch voor ‘pure evil’….DSR), ****playing semantics with us****: “Well, it all depends on what is is,” he responded.

  To distract people’s attention from the Lewinsky mess, President Clinton ordered the U.S. Air Force to bomb and destroy a factory in The Sudan which, he claimed, was manufacturing “weapons of mass destruction (WMD).”

  He knew, and we the citizens subsequently discovered, that the demolished factory was producing not WMDs, but Tylenol pills.
  ——————–

  Waarom is DSR in psychopathocratie PB BV nu geen hoogleraar kan men zich afvragen……..en waarom zijn psychopaten als H.A.A.G Vermeulen er zo ONMISBAAR??? Draait iets of iemand de boel op de kop ’turning tables around, making YOU the culprit’???

 2. Dat hele oorlog tegen terreur is inderdaad een Hegeliaanse stok om demonische agendaatjes mee te kunnen uitrollen. En de incestueuze zakkenvullers die met deze synthetische staatsterreur hun zakken hebben te vullen zijn nog slechts de zichtbare trekpoppen op de voorgrond daarvan Micha. Je blijft naar mijn mening dan ook met je Jorusje ridel net iets te langdradig verdacht bij de onderste lagen van die piramidale structuur hangen..;

  “Volgens terrorisme-expert Jelle van Buuren van het Centre for Terrorism & Counterterrorism zijn die eenlingen heel moeilijk vroegtijdig op te sporen. “En het is voor een overheid onmogelijk om mensen van wie je vermoedt dat ze radicaliseren 24 uur per dag in de gaten te houden. Dat kost ongelooflijk veel mankracht. Daarom moet je kiezen wie je wel en wie je niet wetenschappelijk goed onderbouwd observeert.” Het innemen van een DNA profiel voorkomt volgens hem dan ook dat bizar geobsedeerde chosenites achter vijandelijke linies zich alsnog aan onze verplichte deprogrammering binnen een van onze vele gesloten GGZ instellingen kunnen onttrekken! Maar, zo vraagt Van Buuren zich af, “als wij die persoon maar verder laten raaskallen, neemt de kans op een venijnig dan wel Kattige revolutie in ons land met als uiteindelijke consequentie onze dodelijke berechting alleen nog maar gevaarlijkere vormen aan!”” BRON

Geef een reactie