EEN EMAIL VAN WIM DANKBAAR AAN MICHA KAT

EXTRA: ANTI-DEPRESSIVA KUNNEN LEIDEN TOT MOORD, ZELFS OP DE EIGEN KINDEREN * KLOL WEES HIER REEDS ACHT JAAR GELEDEN OP IN DE SERIE ‘HET FARMACEUTISCH COMPLOT’

[wp_ad_camp_1]

Vanochtend kreeg ik een email van Wim Dankbaar:Voor Micha heeft het intussen geen enkele zin meer te proberen zijn recht te halen. Het is te laat. Nogal een verschil met We will be victorious. Wim verwijst hierbij naar een verzuchting van mij over de zwarte mafia en de rechtstaat die inderdaad laten zien dat er op geen enkel punt ook maar een millimeter wordt afgeweken van de koers van list en bedrog. Wat ik hiermee wilde zeggen is dat de zwarte mafia nimmer vrijwillig concessies zal doen aan de feiten en de waarheid. Dat zie je aan de zaak-Els Borst maar vooral natuurlijk in de zaak-Baybasin. Hoeveel professoren ook geleerde boeken schrijven, het maakt allemaal niets uit. Het is voor Justitie ook compleet onmogelijk omdat de geringste concessie ogenblikkelijk zal leiden tot de ‘Borghouts-like’ complete ineestorting van het systeem. Justitie is nu werkelijk van alle goden los en gaat zonder blikken of blozen over tot moord zoals we hebben gezien in de recente zaak in Waalre, een dorp overigens dat reeds in de Dutroux-files wordt genoemd als pedo-sado-locatie en waar ook Lothar Glandorf zeer actief was -waarmee we weer direct bij Joris Demmink zijn aangekomen. In plaats van eerlijk recht te spreken in zaken als die van Baybasin, Marianne Vaatstra en Micha Kat gaat Justitie dus moorden om hun weerzinwekkende regime van verkrachting en misbruik nog even te kunnen voortzetten. In die zin heeft het voor Micha inderdaad ‘geen enkele zin meer’ te proberen zijn recht te halen. Sterker: hij mag blij zijn als bij niet wordt vermoord door de Demmink-squads! Maar juist door dit laatste wanhoopsoffensief van Justitie dat aan alle kanten wordt aangevallen door ‘goede krachten’ zal het einde sneller komen: naarmate de zwarte mafia meer en meer wordt exposed zal het over moeten gaan tot steeds extremere delicten in her zadel te blijven waardoor het steeds meer mensen tegen zich in het harnas jaagt waardoor het weer extremere delciten moet gaan plegen…. tot de ondergang voor de pedofielen daar is. En dan zijn we dus vistorious. Het is eenvoudigweg niet mogelijk dat dit Justitie-apparaat nog een lang leven beschoren is. Wij hopen dat iedereen die dit leest wil meewerken de zwarte satanische mafia ten val te brengen. We will be victorious!

3 Replies to “EEN EMAIL VAN WIM DANKBAAR AAN MICHA KAT”

  1. “”hij mag blij zijn als bij niet wordt vermoord door de Demmink-squads!””””

    Vermoord in welke zin?? Als je daarmee wil uitdrukken dat ze je om zeep zouden helpen , was dat allang uitgevoerd als je inderdaad enige waarde hebt.

    Anderzijds hoeven ze er niet veel voor te doen om je weg e zetten, aangezien je daar zelf al een voorhand in hebt.

    Misschien kan je zelf voor een auto werpen, en vervolgens later een sterk verhaal vertellen dat je met opzet bent geduwd.
    Om vervolgens nog een beetje intressant over te komen bij je donateurs

Geef een reactie