EEN INGEZONDEN BRIEF AAN DE OPINIE-REDACTIE VAN NRC HANDELSBLAD

ONDERTUSSEN DREIGT HAENEN-GATE DE NSB-BODE FATAAL TE WORDEN: NICOLE HAENEN ZAT NET ALS MARCEL HAENEN IN HEERLEN OP SCHOOL * HAENEN TEGEN MICHA’S ADVOCAAT: ‘IK HEB GEEN ZUS DIE NICOLE HEET’ * DEED HAENEN AANGIFTE TEGEN MICHA SAMEN MET MARCEL GELAUFF BIJ ZIJN ZWAGER HERMAN BOLHAAR? * OPROEP AAN ALLE LEZERS: BEL MET NRC HANDELSBLAD EN VRAAG WAAROM ONDERSTAAND STUK NIET WORDT GEPLAATST -EN NAAR DE WAARHEID OVER MARCEL HAENEN

[wp_ad_camp_1]

Aan: opinie@nrc.nl

Datum: 28 november 2015

Nieuws is er om mensen te informeren en op basis van feiten een afweging te kunnen maken. Al was het alleen maar om een juiste keuze te maken op welke partij te stemmen. Een partij die ons vertegenwoordigt bij belangrijke beslissingen zoals het wel of niet bombarderen van land X of het vermoorden van persoon Y. Best belangrijk dus.

Daarom begrijp ik niet dat er in de Main Stream Media geen één artikel, reportage, bericht of column te vinden is over de kwalijke rol die Turkije speelt in het conflict met ISIS. Waarom lees ik alleen op internet dat de zoon van Erdogan betrokken is bij het opkopen van olie van ISIS? En dat Turkije ISIS trainingskampen fasciliteert en deze zelfs rechtstreeks steunt met wapenleveranties. En wat is de reden dat Amerika hier niets heeft tegen ondernomen? Waarom lees ik nergens een analyse over de (mogelijke) achterliggende redenen hiervan?

De bewijzen voor de genoemde feiten stapelen zich inmiddels torenhoog op. Zelfs een ex-generaal als Wesley Clark, meerdere hoge militairen, congresleden en vooraanstaande journalisten onderschrijven deze. M.a.w. een NATO partner die rechtstreeks ISIS steunt! Dat is nieuws waar ik over wil lezen. Ik heb geen behoefte aan emo-reportages over hoe erg het allemaal is want daar kan ik mij ook wel iets bij voorstellen.
De pijnlijke conclusie dat blijkbaar NATO pro ISIS is plaatst natuurlijk alles in een totaal ander daglicht. Eén die niet past wat niet past in het beeld dat wij dagelijks voorgeschoteld krijgen in de media.
Daarom ben ik ook niet onder de indruk van de krokodillentranen van Frankrijk en de VS, die ook zelf inmidels hebben moeten toegeven verantwoordelijk te zijn voor de opkomst van ISIS, ooit met als doel om Assad te verdrijven.

Ik vind de MSM die deze feiten zelfs niet durven te benoemen medeplichtig aan het verzwijgen van de waarheid. Daarom een eenvoudige oproep aan alle MSM journalisten: doe je research en hou je aan de feiten.

Dienand Christe jr., Rotterdam

5 Replies to “EEN INGEZONDEN BRIEF AAN DE OPINIE-REDACTIE VAN NRC HANDELSBLAD”

 1. ‘NICOLE HAENEN ZAT NET ALS MARCEL HAENEN IN HEERLEN OP SCHOOL’

  Goh zeg, wat een onthulling. Even gekeken bij genealogische bronnen en dan blijkt dat in Heerlen de naam Haenen toch wel erg vaak voorkomt.

  1. Dank je wel Dinges! Dan nog maar even alle evidence op een rijtje:

   1. Een tip van een insider
   2. Erkenning door voorlichter Desiree Wilhelm van het PG dat er ‘een familierelatie’ bestaat tussen Haenen en Bolhaar
   3. Een tweet van Haenen zelf waarin hij de relatie toegeeft
   4. Het voorkomen van de naam Nicole Haenen-Bolhaar
   5. Het weigeren vragen hierover te beantwoorden door alle direct betrokkenen
   6. Haenen blokkeert zijn twitteraccount en neemt een ander 06-nummer
   7. De gemeenschappelijke herleiding van Nicole en Marcel Haenen naar Heerlen
   8. De -zeer waarschijnlijke- aangifte door Haenen tegen Micha bij zijn zwager waarbij hij zijn naam naar de media geheim hield zodat er in de stukken slechts sprake is van ‘een redacteur van NRC Handelsblad’ als aangever

   1. “Nicole Haenen-Bolhaar”

    Kan heanen (en achter hem bolhaar?)wel eens een stevig motief hebben Micha Kat met alle middelen te willen wegwerken als die omgang met bolhaar heeft en zulk close relatie daar bolhaar in de bordeelwereld en roof gemeenschapsgelden zit en vast nog wel meer mercator en minervaholding tuig

    Heerlen even stevigst te Adviseren eens naar dat heanen netwerk te kijken ivm Creches Lagerschooltjes gemeenteraden afpersen Kinder prostituties drugdistributies wegsluisen woz en gemeenschapsgelden als bestuurders burgemeesters toeleverbedrijven etc

    Leo Verhoef roept al jaren over malversaties bij gemeenten maar ik denk dat het nog eens zeer explosief veel erger is dan zelfs Hij Suggereert en dit tevens ware alle raadsleden afpersende drug distribuerende mafianesten zijn zoals krikkegate en de veteraan Plantinga Klokkenluiders ook Duidelijk maakten https://www.google.nl/search?q=leo+verhoef&ie=utf-8&oe=utf-8&gws_rd=cr&ei=dhlbVtrwEYf7O8CDpYgB

    https://www.google.nl/search?q=leo+verhoef&ie=utf-8&oe=utf-8&gws_rd=cr&ei=dhlbVtrwEYf7O8CDpYgB

   2. Kat, er is volgens mij geen enkele relatie tussen deze feiten, behalve je eigen op hol geslagen fantasie. En dat Heanen een ander nummer heeft genomen zal wel zijn omdat hij niet de hele dag door malloten gebeld wil worden.

Geef een reactie