EEN JAAR NA ONTRUIMING: WANHOPIGE EN VERLIEZENDE GEMEENTE BESLUIT ROB SCHOLTE COMPLEET VERNIETIGEN DOOR ZAKEN STEEDS WEER UIT TE STELLEN

ROB SCHOLTE EN ZIJN GEZIN STAAN OP DE DREMPEL VAN DE TOTALE VERNIETIGING NA PRECIES EEN JAAR VAN ONGEKENDE EN ONRECHTMATIGE TERREUR VAN DE PEDOFIEL KOEN SCHUILING DIE OPTREEDT MET RUGDEKKING VAN MARK RUTTE EN JORIS DEMMINK * BESLISSENDE RECHTZAAK OP 7 MEI OPNIEUW UITGESTELD * SCHOLTE HEEFT INMIDDELS GEEN NAGELS MEER OM ZIJN KONT MEE TE KRABBEN

DEN HELDER – De kantonrechter buigt zich op zeven mei over het langslepende huurgeschil tussen kunstenaar Rob Scholte en de gemeente Den Helder. Aldus het NHD op 26 maart. De beslissende zaak was al meerdere malen eerder uitgesteld en verhuisd naar andere gerechten. Maar nu meldt de kunstenaar dat 7 mei weer niet doorgaat en dat hij ‘verhinderdata mag opgeven’ voor een ‘datum in juni’. Hiermee wordt niet alleen de voorbereiding door Scholte en zijn advocaten doorkruist -dat zou nog te overwinnen zijn- maar opnieuw een aanslag gepleegd op het incasseringsvermogen van Scholte die thans, precies een jaar nadat hij door de politie uit zijn huis annex museum werd gesleurd, volledig aan het einde is van zijn geestelijke en financiele krachten. Zonder enige twijfel is hier sprake van een bewuste strategie van de verliezende gemeente en de pedofiel Koen Schuiling Scholte te breken en tot zelfmoord te drijven. De juridische situatie is thans, dat vaststaat dat de uitzetting onrechtmatig was omdat de gemeente de onderhandelingen met Scholte over de aankoop van het pand niet had mogen afbreken. Op 7 mei zou Scholte de zaak definitief naar zijn kant kunnen laten kantelen. Maar de criminele gemeente heeft daar nu dus -in onrechtmatige en opnieuw criminele samenspanning met de ‘geheel onafhankelijke’ rechterlijke macht- een stok voor gestoken.

Het gezin-Scholte ligt na een jaar van ongekende ontberingen en omzwervingen geheel aan barrels. Allemaal het gevolg van crimineel optreden van de gemeente -het pand waar Scholte woonde en werkte staat nota bene al een jaar lang leeg! Terwijl de beslissende zaak dus opnieuw is uitgesteld, werkt de gemeente aan een scenario waarbij het complete pand tegen de vlakte gaat -alweer onrechtmatig, onwettig en direct tegen expliciete orders en beloften in. Scholte noemt dit de ’taktiek van de verschroeide aarde’. Met andere woorden: als de zaak in juni weer wordt uitgesteld en in september eindelijk wordt behandeld, bestaat er helemaal geen postkantoor meer waardoor er ook dan geen behandeling zal plaatsvinden -alles doet de gemeente om het normaalgesproken onvermijdelijke verlies voor de rechter te voorkomen. Dat de pedofiel Koen Schuiling met dit alles wegkomt en dat er niemand in het college en de gemeenteraad is die de crimineel ook maar met een critische lettergreep durft te benaderen -dat is alleen te verklaren vanuit ongekende intimidaties en chantage, alles afgedekt door Rutte en Demmink.

Scholte kan geen geld verdienen en geen nieuwe kunst produceren want alles ligt achter slot en grendel en kan slecht worden vrijgegeven tegen betaling van krankzinnige bedragen. Sommige dagen heeft Scholte letterlijk niets te eten. Zijn vrouw en kinderen ziet hij nog slechts sporadisch -welk gezin kan dergelijke spanningen en terreur overleven? Allemaal onnodig leed veroorzaakt door een burgemeester van wie vast staat dat het zelf een crimineel is! Heel Den Helder weet dat Schuiling kinderen verkracht, precies zoals heel Den Haag dat weet van Joris Demmink! Recent werd weer een compleet nieuw crimineel hoofdtuk toegevoegd aan het gedrag van Den Helder tegen Scholte toen aan het licht kwam dat de partij die het postkantoor mocht kopen, ene Tuin, dat deed met geld van de gemeente -weer: onrechtmatig, onwettig, crimineel! De gemeente betaalde zelfs de advocaten van deze Tuin! De advocaten? Heeft hij die dan nodig? Ja, want naast de gemeente is ook Tuin door Scholte gedagvaard om de sleutel af te geven van het pand waarop hij dus geen recht heeft en dat hij slechts heeft kunnen kopen met geld waarover hij niet mocht beschikken. Hier ligt ook de reden die wordt aangevoerd voor het nieuwe uitstel: de rechtbank Alkmaar wil de zaken van Scholte tegen de gemeente en tegen Tuin ‘rolvoegen’ zodat ze na elkaar op dezelfde dag kunnen worden behandeld.

In een land waarin een burgemeester kan wegkomen met het verkrachten van kinderen en met terreur tegen een kunstenaar, zijn gezin en zijn museum en in een land waar de rechterlijke macht zo corrupt is, dat deze samenspant met deze pedofiele burgemeester om deze kunstenaar en zijn gezin te vernietigen kan redding nog slechts op een manier plaatsvinden: een opstand van de bevolking.

Geef een reactie