EEN MILJOEN UNIEKE BEZOEKERS: DE MEEST GEHATE EN VERGUISDE JOURNALIST VAN NEDERLAND BEDANKT ZIJN FANS!

CONTRAST: DE GEHATE EN VERGUISDE KRANKZINNIGE COMPLOTTIST MICHA VERSUS DE SUPER-DESKUNDIGE ALLESWETER MR. MISDAAD PETER R. DE VRIES * DE EEN ZWERVEND DOOR IERLAND, DE ANDER BADEND IN WEELDE OP UW KOSTEN * HELP MICHA NET ZO TE LEVEN ALS PETER R. DE VRIES!

6 Replies to “EEN MILJOEN UNIEKE BEZOEKERS: DE MEEST GEHATE EN VERGUISDE JOURNALIST VAN NEDERLAND BEDANKT ZIJN FANS!”

 1. 1 miljoen bezoekers en dan een 10 euro verlangen …….. voor die bout verhaaltjes en het doorlinken van de Telegraaf.

  Kids op de lagere school leveren nog beter werk af ……….

 2. een hoop flauwekul weer en je volgende poging om aan de de Steur weer een nieuwe brief te schrijven zal evenwel weer vol staan met flauwekul gebasseerd op gebakken lucht.

  En wat valt er uit te leggen aan laster, bommeldingen, dreiging en graffiti ..teminste als dit de inhoud is waarvoor je moet komen opdraven.

  bla bla bla zaken die niet in het OM hun straatje bla bla ……… draai je de zaken niet om ……je gebruikt flauwekul argumentatieom zaken te onderbouwen …. waar het OM doorheen kijkt en dus vervolgens dit afwijst.

  Je advocaat geschoffeerd??? in welke zin mag dat wel zijn dan, is dat de versie van de advocaat of is dat jouw sprookjes versie.
  In dezelfde zin als jij je ex advocaten afbrand, overigens hadden jouw ex advocaten al enige vooruitzicht hoe de perikelen betreft jouw zaak zouden lopen en dus al konden inschatten waar nu heden je advocaat Stapel tegen aan zou lopen ……..

  meeste gehate en veel bla bla bla ……..last van grootheids waanzin??

  Overigens wel apart dat je met zoveel bezoekers, zo weinig bereikt ……

 3. Peter R. de Vries zegt misdaad te willen bestrijden, dus dan zou het voor de hand liggen om het idee van een algemene proactieve psychopatentest krachtig te ondersteunen.

  Maar deze EIGENAARDIGE kluivenduiker laat dan ineens niets van zich horen.

 4. Gefeliciteerd met de bereikte mijlpaal!

  Om in PB BV in weelde te kunnen leven, moet je er de naargeestige mentaliteit van een SS psychopaat op nahouden dan wel diens project (bewust of onbewust) helpen schragen (inmiddels voor diens nagelaten touwtjestrekkende netwerk).
  Desnoods op de onschuldig gedachte wijze van het Nationaal Ballet.

  Dreig je het tegendeel te gaan doen, of doe je dat feitelijk, dan word je ijskoud het riool ingetrapt (met walgelijk en voor de goegemeente onder vele, van puur integere liefdevolle bedoelingen overtuigende, dekmantels verholen……IJSKOUD misbruik van staatsmacht en -middelen).

  Tot troost wil ik opmerken, dat Peter R. de Vries van DSR nooit vrijwillig een financiële bijdrage heeft ontvangen en DSR niet van hem.

Geef een reactie