4 Replies to “EEN STUKJE DEMMINK-DUDING MET MICHA KAT, NOT FOR THE FAINT-HEARTED”

 1. Tot zover ook “Herstel de Republiek” want zonder moderne PSYCHOPATENTEST (zoals geadviseerd door Dr. Martha Stout) kom je gegarandeerd bij Joseph Luns of inmiddels dan een van zijn biologerende (verholen moordzuchtige, aalglad op de bevolking inspelende) soortgenoten uit.

 2. Anderen aanzetten tot bizarre leugens:

  ======================
  Omdat Luns bang was dat hij zou moeten aftreden als secretaris-generaal van de NAVO, liet hij zijn broer Huib verklaren dat die hem zonder zijn medeweten bij de NSB had aangemeld.
  ======================

  Elkaar herkennend netwerken:

  ======================
  Relatie tot prins Bernhard
  Tijdens de gehele oorlog onderhield hij vanuit en via de neutrale landen Zwitserland en Portugal voor prins Bernhard contact met diens familieleden in het Duitse Rijk, onder meer met prinses Armgard, moeder van de prins.
  =======================

  Moord niet schuwen en (uiteraard) niet werkelijk- ja ANTI-democratisch (staat in de staat):

  =======================
  Luns zou in oktober 1960 zijn voorkeur hebben uitgesproken om Lumumba, de democratisch gekozen regeringsleider van het net onafhankelijk gekozen Congo, te elimineren. Luns zou daarover een brief hebben geschreven naar de Nederlandse ambassadeur in Congo en daarover ook overleg hebben gevoerd met de Belgische regering. Het is uniek in de Nederlandse geschiedenis van de twintigste eeuw, dat de Nederlandse regering vond dat een gekozen regeringsleider vermoord moest worden.
  ========================

  Ten onrechte vaak grote populariteit (reden waarom bijzonder lastig aan te pakken):

  ========================
  Bij het grote publiek bleef Luns wel uiterst populair. In een enquête die in 1970 gehouden werd onder vele duizenden Nederlanders kreeg Luns nog altijd de meeste stemmen voor het presidentschap in het geval dat Nederland een republiek zou worden.
  =========================

  En tot zover the sheople……die kennelijk wel dringend een herder nodig hebben maar geen wolf in schaapskleren.

 3. Psychopaten (naargeestige ‘mindset’ van een seriemoordenaar) zijn kenmerkend zo “glimmend” vreemd/raadselachtig, onstuitbaar energiek, overal opduikend, biologerend/charismatisch/charmant.

  Herkent de leek dit althans niet bij Hillary?

  Naast “prins” Bernhard zijn in Nederland van dit ratelslang-fenomeen (beide verholen NSB’ers) Joseph Luns (voormalig PB BV minister van Buitenlandse Zaken en Secretaris-Generaal van de NAVO) en Gijs van der Wiel (alias ‘De Sfinx’ voormalig directeur van de PB BV RVD en nogal populair bij gebiologeerde journalisten) aansprekende voorbeelden.

 4. De dodenlijst zal nog veel langer worden als die ECHT (!) krankzinnige heks Hillary presidente van de USA wordt, zo valt te vrezen.

  Waarom die BOPZ-achtig niet met zwaailicht en sirene in een gesloten inrichting is geplaatst?????

  De vrouwelijke kampbewaarsters in Nazi-Duitsland overtroffen ook veelal de mannelijke…..

  Psychopathie komt als persoonlijkheidsstoornis bij vrouwen (evenals steeds onverholen -want goudeerlijk- autisme) minder vaak voor als bij mannen.
  Maar als het dan zover is, wacht je voor de helhond……

Geef een reactie