EERBETOON AAN MICHA: NA ZIJN TOTALE OVERWINNING OP WESTENBERG DUIKEN DE WESTENBERG-VIDEO’S WEER OP! HISTORISCH!

LAATSTE NIEUWS: POLITIEK REAGEERT OP AFFAIRE-WESTENBERG MET ROEP OM ‘MEER MOGELIJKHEDEN OM RECHTERS TE STRAFFEN’ * DIT IS HET MICHA-EFFECT OP NEDERLAND ALLEEN MAG ZIJN NAAM NIMMER WORDEN GENOEMD!

MET DANK AAN DE TIPGEVER * DEZE VIDEO IS GEPLAATST IN 2013 MAAR DATEERT VAN JAREN DAARVOOR, WAARSCHIJNLIJK 2008 of 2009

6 Replies to “EERBETOON AAN MICHA: NA ZIJN TOTALE OVERWINNING OP WESTENBERG DUIKEN DE WESTENBERG-VIDEO’S WEER OP! HISTORISCH!”

 1. Morele debielen zien geen morele overwinning. Ze denken uitsluitend in termen van geld en goederen enzo.

  Overigens kost liegen aan psychopaten helemaal geen energie. Ze doen dat zonder verhoging van de polsslag ‘pure evil’. Zo vreemd aan de NORMALE mens, dat die het niet werkelijk begrijpt, hoe vaak je de werking van de ‘alien mindset’ van de kern-krankzinnige/psychopaat ook tracht te expliceren.

  Ze liegen ook gewoon door waar anderen ophouden, zoals “Prins” Bernhard aangaande zijn (dubbel en dwars) bewezen NSDAP lidmaatschap.

 2. Micha heeft het al over een ‘TOTALE OVERWINNING’ terwijl er nog geen vonnis is en hij ook nog geen cent van zijn zo vurig gewenste schadevergoeding heeft gezien. Oh wat zal de teleurstelling enorm zijn als ofwel de hele claim wordt afgewezen, ofwel Westenberg in cassatie gaat. Dan draait de ‘TOTALE OVERWINNING’ binnen een dag om in ‘MICHA WORDT TOTAAL GESLOOPT DOOR CORRUPTE RECHTERLIJKE MACHT’ of iets dergelijks.

 3. Kostelijk Micha; hoe jij TATAAAA roept! En dan die kop die de Corrupte Westenberg trekt…. Kostelijk! Zijn verdiende loon. Eigenlijk zouden al jouw fans die schooier een Valentijnskaartje, kerstkaartje, Sinterklaaskaartje (verzin het maar) moeten sturen met een aansporing jou nou eens die schadevergoeding te betalen…..

 4. PM, dit past waarschijnlijk niet in uw wereldbeeld en al helemaal niet in dat van uw baas, liegen kost ontzaglijk veel domme en verspilde energie en houdt bijna nooit stand.
  Waarheid kost nauwelijks energie.

 5. Ach ja, psychopaten zijn fundamentele en hondsbrutale leugenaars en spelen elkaar mololitisch het balletje ONDERLING toe (en houden ELKAAR ‘of the hook’), in welk onderdeel van de Trias Politica ze zich ook bevinden.

  Dit volgt (evenals moordzucht/proactieve en goed verholen agressie, zoals de zgn. zorg om het welzijn van Micha door mispoes) regelrecht uit de aberratie.
  Deze ANTI-sociale kern-krankzinnigen kún je dus gewoon niet in de maatschappij laten rondbaggeren, want de democratie is meteen om zeep geholpen.
  Prooidieren hebben geen zeggenschap immers, althans niet écht.

  Ja, Prins Bernhard of Willem van Oranje eertijds natuurlijk juist wél. Voor hen was de 2-4 % juist te weinig en men moest ze uit het buitenland gaan betrekken teneinde de rangen bezet te houden…….

Geef een reactie