2 Replies to “EERSTE REACTIE MICHA OP DE OVERWINNING VAN DE PATRIOTS OP DE PEDO DEEP-STATE”

  1. De soevereine Oranje koningen zijn gelukkig niet verantwoordelijk, dat *bovenal* uiteraard, maar hun ministers wel. Hoe verzin je het.
    Dit alles volgens de grondwet, waarvan “de koning” *onveranderlijk* het ingezworen boegbeeld is, maar welke eed de (nepper dan nep) “Oranjes” vanouds en *proactief* compleet aan de laars lappen, zoals het psychopaten betaamt:
    Geen enkele verantwoording accepteren, doch wel extreem en belastingvrij en met de gekste prerogatieven betaald worden voor…..loodzware enorme verantwoordelijkheid, (zelfs nogal eenzijdige !!!) afspraken/contracten/eden/wetten/regels…..: ze zijn het papier niet waard waarop ze geschreven zijn en degenen die daar bezwaar tegen hebben/maken worden *met crimineel aangewende staatsmacht* kalt gestellt evt. letterlijk.
    Dat is de bevreemdende Oranje “democratische” idee en hun idee van “noblesse” (verplichtingen/-heren-afspraken gewoon niet nakomen en vervolgens de andere partij met grof geweld bedreigen…..het lijkt de laag bij de grondse mafia wel) .

Geef een reactie