EINDE NEDERLAND: ANALYSE MICHA, MEINEED TEEVEN BEWEZEN…ZANDZAKKEN!

OP DEZE VIDEO VAN EENVANDAAG WORDT DE MEINEED VAN FRED TEEVEN BEWEZEN (VANAF 6:10) * OPTREDEN CRIMIFIGHTER FRED WAS EEN SCHANDE -LOS DAN VAN DE BLUNDER OP HET EIND * HET IS PRECIES ZOALS LANGE FRANS RAPTE: DE GROOTSTE CRIMINELEN ZIJN ZIJ DIE ONS MOETEN BESCHERMEN

Uit wat Eric Donk hier schrijft blijkt dat Fred Teeven verregaand was opgefokt: Helaas zullen we geen beelden kunnen brengen van het getuigenverhoor van Fred Teeven. Aangezien hij niet op beeld opgenomen wil worden. Toen hij vanochtend de rechtbank in liep vroegen we hem of zijn verklaring gefilmd mocht worden. Hierop antwoordde hij met een resoluut nee. Toen ik hem vroeg waarom hij hiervoor geen toestemming gaf was het antwoord: “Dat gaat je geen donder aan”. Vervolgens ben ik,na een korte reprimande van de persvoorlichter, door enkele agenten uit het gebouw begeleid.

7 Replies to “EINDE NEDERLAND: ANALYSE MICHA, MEINEED TEEVEN BEWEZEN…ZANDZAKKEN!”

 1. @Talk2Myra Wat is de link naar dat complete interview van jou met die leugenaar Koos van Woudenberg?

  effe gluren bij swap, althans daar staan delen bijv. dat verhaal van prof Rhoon

  Overigens grappig om te melden dat een aantal alternatieve website s hun wenkbrauwen fronsden bij getuige Koos incl. Dankbaar.

  Maar dat ons Katje, Koos voor de volle 100% betrouwbaar vond ….. sja Kat doet niet zo moeilijk en is al gauw blij met wat gebakken lucht.

 2. Uiteraard worden ze daar zéér hinderlijk, voor normale collega’s, die wat beginnen te vermoeden.

  En daarmee begint het krankzinnig energiek ombouwen naar het model van de (levensbedreigende) persoonlijkheidsGESTOORDE.

 3. Inderdaad zijn gevallen bekend, van psychopathische militairen die bijv. met hun bajonet de buik van een moeder opensneden en voor de ogen van de stervende vrouw en haar kinderen de foetus opaten.

  Tot zover de ‘alien mindset’, die inderdaad bij o.a. in openbare dienst of -bestuur (onherkend!) geïnfiltreerde intelligente corporate- of ‘adapted compensated’ psychopaten, verholen onder een echter dan echt lijkend masker van sublieme geestelijke gezondheid, FUNDAMENTEEL HETZELFDE TIKT.

  TESTEN EN UITNEMEN!!!

Geef een reactie