3 Replies to “EINDE VOOR GERARD BOUMAN NADERT SNEL”

 1. Voor mensen die het interesseert, er is een erg goed interview gedaan met een politie agent die mee hielp de onschuldige Charles Manson te arresteren.
  Charles Manson heeft nooit in zijn leven iemand vermoord, maar zit zijn leven lang in de gevangenis voor 5 moorden.

  De politie agent verteld enkele zaken over de politie, die in Nederland hetzelfde zijn, over de teams die ons vermoorden als we eenmaal dakloos gemaakt zijn door de corrupte rechters hier.
  https://www.youtube.com/watch?v=ZBNqXrx2f9o
  Een interview met Mae Brussell.

 2. Vandaag wordt mijn moeder, Regien Bosman-Busschers de Zanden 2 Teuge, 100 jaar. Groot feest! Maar haar zoon (dat ben ik dus) is niet welkom op het grote feest. Omdat ik aan mijn moeder heb gevraagd waarom haar man (mijn vader) in 1971 onder de trein is gesprongen en waarom er twee pogingen tot moord op mij zijn ondernomen.

  Kijk mensen: dan ben je ineens niet meer welkom!

  1. Herkenbaar verhaal meneer Bosman.
   Mijn ouders reageerden ook erg onlogisch, toen is hen vertelde over een moordaanslag op mijn persoon. Houd je mond zeggen ze, ze gaan contact vermijden.

   Het is de generatie uit de Tweede Wereld oorlog.
   Alle dissidenten werden toen vermoord door de Churchill, Hitler, Franco en Stalin. Bijna de hele generatie uit die tijd die het overleefde, kan men verdenken van collaboreren in meer of mindere mate. Dankzij de CIA worden de meeste dissidenten nu opgeruimd door artsen, criminaliteit preventie teams van de politie, en ander geheime dienst personeel. Hypocrieten laat men met rust, die zijn gemakkelijk omgekocht.

Geef een reactie