ELECTIONS GB: BERICHT UIT BRANDLAND

LAATSTE NIEUWS: LABOUR TAKES THE LEAD LATE AFTERNOON * PEDOFIELEN NAAR HUIS GESTUURD? * SPEKTAKEL IN ENGELAND!

EXTRA: HET OM LIGT IN DE TOUWEN ALS EEN KO-GESLAGEN BOKSER EN GAAT DE ‘FUCK DE KONING-ACTIVIST’ NU TOCH MAAR NIET VERVOLGEN * DIT GEBEURT UITSLUITEND OM DE MONARCHIE TE BESCHERMEN, NIET OM DE WET TE DIENEN * NEDERLAND BANANEN-MONARCHIE? NEE, HET IS NOG VEEL ERGER!

Eén reactie op “ELECTIONS GB: BERICHT UIT BRANDLAND”

 1. Labour zou pedofiel netwerk aanpakken?

  Tony Blair was lijsttrekker van Labour, begon de invasie in Irak, tekende de EU grondwet in het Capitolijn in Rome. Behalve de recent historische misdaden van Labour, hun huidige steun voor Common Purpose infiltratie waar ook politieke pedofilie in bezig is, Cummunitarianism en Fabianism gerelateerd aan Labour filosofie, staat deze film echt nergens op, al vond ik hem wel leuk.

  Margareth Tatcher was Tori en is inderdaad betrapt op beschermen van pedofielen. Maar er is in Europa al een eeuw lang geen enkele politicus gearresteerd voor pedofilie, slechts in gecensureerde bronnen geven een summiere lek hier en daar van de politieke realiteit.

  Ah, er is weer een versie van Joel van der Heydens artikel Beyond de Dutroux affair online:
  http://lifeonchildreninthemix.com/BELGIUM.html
  Joel van der Heyden verteld hetzelfde als Micha, Rechts is de schuldige.

  Maar ik beroep me toch op vrijheid van informatie uiting, links en rechts zijn een hoax, de top van links zijn miljonairs en socialisten zijn slaven van een dictator. En de EU wetten zijn sinds enkele decennia een nog grotere bedreiging voor onze rechten dan het Monarchie theater. Het volk heeft informatie nodig, veel informatie.

Geef een reactie