ELITE IN TOTALE PANIEK OVER GELE HESJES: FRANKRIJK EN ENGELAND IN STATE OF WAR

MACRON STAAT OP BREKEN: NOG EEN ZO’N ZATERDAG EN HIJ IS WEG * ENGELAND: COBRA-MEETINGS VAN HET KABINET OVER WAT TE DOEN ALS ER EEN FULL SCALE-REVOLUTIE UITBREEKT, VOORAL DOOR HET BREXIT-VERRAAD * FACEBOOK EN INSTAGRAM CENSUREREN POST YELLOW VESTS

EXTRA: OOK IN NEDERLAND ZWELT DE BEWEGING WEER AAN MET EEN GRANDIOZE NIEUWE WEBSITE -WAARIN OOK Q ANON NADRUKKELIJK BIJ DE BEWEGING WORDT BETROKKEN- EN DE AANKONDIGING VOOR EEN GROTE LANDELIJKE DEMO OP 6 APRIL TEGEN DE PEDO- EN PLUNDER-ELITE EN DE HAAGSE SWAMP (12:45 VERZAMELEN VOOR AMSTERDAM CS) * WOEDE TEGEN MARCEL GELAUFF IS EEN VAN DE GROTE DRIJVENDE KRACHTEN BIJ DE GELE HESJES * HELAAS DURVEN DE GELE HESJES HET NOG NIET TE HEBBEN OVER DE PEDO-NETWERKEN, HET VERMOORDEN VAN BABY’S EN JONGE VROUWEN DOOR DE ELITE EN DE ZAAK-DEMMINK

2 Replies to “ELITE IN TOTALE PANIEK OVER GELE HESJES: FRANKRIJK EN ENGELAND IN STATE OF WAR”

  1. “Het volk” bestaat uit moreel zwakbegaafde (maar nog niet of nèt niet, zoals de paar procent psychopaten onder hen, volmaakt debiele) figuren, die zelden tot nooit iets moreel zinnigs doen.

    Als deze gele hesjes ooit een factor van macht en controle gaan worden, nemen psychopaten de leiding over en behalve een hoop materiële schade, is er *niets* bereikt.

    Die Brexit viel te voorzien: Een referendum dat tegen het psychopathisch project ingaat daar wordt typisch psychopathisch (bizar, ‘flabbergasting’ en/of brutaal) omheen gebreid, of het wordt uitgesteld…..ad infinitum, of het wordt gewoon genegeerd: ‘You can’t argue or bargain with psychopaths’.

    Deze Brexit afloop heb ik meteen na het referendum op deze site al geschetst.

    Je kunt wel een referendum houden, maar dan moet je eerst de psychopaten (door hun krankzinnige instincten) geïnfiltreerd op sleutelposities binnen de OVERGENOMEN overheidsadministratie UITNEMEN/VERWIJDEREN!!!

  2. Als een of andere vage en slecht geschreven Gele Hesjes site Q Anon erbij gaat betrekken, weet je zeker dat je het niet serieus hoeft te nemen.

Geef een reactie