DE ELITE-PEDO-GETUIGEN EN DE ‘PERSOONLIJKE ONTBOEZEMINGEN’ VAN MARK RUTTE

STELLING: ALS MARK RUTTE GEEN PEDOFIEL ZOU ZIJN, WAS HIJ AL LANG EN BREED UIT DE KAST GEKOMEN ALS HOMO

[wp_ad_camp_1]

Laten we een ding over Mark Rutte nooit vergeten. Hij is op de troon gehesen door Joris Demmink. Toen Rita Verdonk (anti-pedofielen) op het punt stond de macht in de VVD over te nemen, is er een ‘crisisteam’ opgericht met Joris Demmink en Frits Huffnagel die Mark uiteindelijk via stemfraude binnen de VVD op de troon konden hijsen en daarmee de dreiging voor de pedo-netwerken konden afwenden. Een ander feit: onder Mark is de VVD verworden tot een criminele pedo-organisatie. Hiermee is natuurlijk geen bewijs geleverd dat Rutte zelf ook een pedofiel is. Maar dat hij homo is, staat vast. Waarom weigert hij zelf dat publiek te maken terwijl tegenwoordig de hele wereld homofiel moet zijn om nog een beetje te kunnen meetellen? In plaats van uit de kast te komen als homo, hebben de pedo-spindoctors van Hill & Knowlton besloten het over een andere boeg te gooien. Hierdoor worden de verdenkingen tegen Rutte uiteraard alleen maar sterker. Zoals altijd is het weer de timing die alles zegt. Binnen het etmaal na de toewijzing van de pedo-elite-getuigen komt Rutten opeens met een ‘ontboezeming’ over zijn ‘liefdesleven’ die zo lachwekkend is dat louter blinde paniek eraan ten grondslag kan liggen.

3 Replies to “DE ELITE-PEDO-GETUIGEN EN DE ‘PERSOONLIJKE ONTBOEZEMINGEN’ VAN MARK RUTTE”

 1. Stelt u zich eens even voor, diverse menselijke piramides bovenste draagt natuurlijk niemand, zijn schijt wordt opgeslobberd door de lagere echelons, figuren op de toppen van de piramides schelden elkaar uit voor alles en nog wat en zwaaien naar elkaar met gebalde vuisten, ze kunnen door de grootste afstand elkaar niet in de ogenkijken.

  De piramides komen in beweging en wat botst het eerst op elkaar, u raadt het al dan gaan ze al om hun as draaiend door met botsen en doordat de onderste lagen worden weggevaagd komen de toppen steeds dichter bij elkaar.

  Omdat ze op een gegeven moment zo dicht bij elkaar komen -een groot deel van de onderste lagen is weggeslagen- zien ze elkaar in de ogen en roepen dit is toch ook niet wat, laten we er zand over doen en geven elkaar de hand en kloppen elkaar op de schouder.

 2. Over Mark Rutte kunnen we kort zijn:

  Een minister-president die de belangen van criminele bankiers en geperveteerd geld laat prevaleren boven de belangen van het nederlandse volk is geen “gewone” organisatie-crimineel maar een landverrader.

 3. Homofilie, heterofilie (met steeds wisselende partners) en pedofilie (afwijkend/gestoord eros) komen voor zonder ten diepste (in het instinctief substraat) onderliggende psychopathie.

  Bij psychopaten heeft voorkomende “homofilie”, “heterofilie”, “pedofilie” en necrofilie NIETS te maken met (afwijkend) eros, maar met ‘pure evil’ wil tot macht en controle en grenzenloosheid: ‘no inhibitions/boundaries’. Een psychopaat gaat evt. ook los op een oma of opa van in de 90.

  VOLKOMEN ZIEK: de optelsom (!) van ware krankzinnigheid (zich daarbij beter dan normaal menselijk voelend, “übermenschlich”: geen spoor van ziektebesef. De normale schepping is ziek en moet, er -goed verholen- driedimensionaal op inhakkend van alle kanten, zich overgeven en…..worden vernietigd).

  Bij ‘non adapted compensated’ psychopaat Wik Haalmeier, de gruwelmoordenaar van Nienke Kleiss in het Beatrixpark te Schiedam, diende “pedofilie” vermoedelijk ook als bizarre dekmantel om de opsporingsambtenaren (w.o. kennelijk ‘adapted compensated psychopaths’ die hun primitieve soortgenoot nog zo lang mogelijk op de burgerij wilden loslaten…..’pure evil’) in de verkeerde kringen te laten zoeken.

  Gezien de ijskoud geplande (gruwel)moord op Schadwald, het naargeestige geschuifel van Jimmy Savile en Edward Heath e.d. lijkt psychopathie bij dit glad in het openbaar bestuur/hoog in de openbare dienst geïnfiltreerde (en dit fundamenteel!!! perverterende) netwerk het WERKELIJKE PROBLEEM.

Geef een reactie