ELITE-PEDOFIELEN ZETTEN EIND-OFFENSIEF IN: KINDERVERKRACHTING WORDT LEGAAL

LAATSTE NIEUWS: PEDO-ZAAK TEGEN ZANGER CLIFF RICHARD WORDT GESTOPT: OOK HIER ‘NIETS AAN DE HAND’

WE VOORSPELDEN DIT REEDS OP 6 SEPTEMBER VIA ONZE ONTHULLING VAN EEN ZORVULDIG GEPLAND CONTRA-OFFENSIEF VAN DE ELITE-PEDOFIELEN * NU IS HET ZO VER: PEDOFILIE WORDT GELIJK GESTELD MET HOMOFILIE

[wp_ad_camp_1]

Nadat de homo-beweging jaar in jaar uit voor de Buhne heeft geprobeerd een rode lijn te trekken tussen homofilie en pedofilie -terwijl iedereen weet dat het twee gezichten zijn van hetzelfde hoofd, een Januskop- is nu de tijd daar de twee ‘seksuele denominaties’ aan elkaar te koppelen. Het plan van de Bilderbergers is steeds geweest een felle, hysterische en niets- en niemand ontziende campagne voor ‘homorechten’. Nu die eenmaal zijn zeker gesteld en de homo-mafia overal de macht heeft kunnen grijpen (kijk naar ons kabinet: louter homo’s!) is de tijd daar voor de homo-criminelen hun maskers af te werpen en te tonen wie ze werkelijk zijn: kinderverkrachters en snuff movie-makers. [Ja, zeggen we er dan bij, de groep goede en oprecht lieve homo’s uitgezonderd want die bestaan ook maar dat zijn de homo’s zonder macht]. Wij voorspellen dat over een jaar of twee elk gezin zijn kinderen moet afleveren bij het -met belastinggeld betaalde- kasteel van Ard van der Steur opdat onze ‘minister’ er met zijn vunzige piemel overheen kan gaan, samen met Joris Demmink, Jan Wolter Wabeke en de rest van de ‘vrienden van Mark Rutte’. De ondergang van de wereld kan wat ons betreft niet snel genoeg beginnen.

9 Replies to “ELITE-PEDOFIELEN ZETTEN EIND-OFFENSIEF IN: KINDERVERKRACHTING WORDT LEGAAL”

 1. Primo weet meer dan ik. Of hij heeft teveel films gekeken. Zou een feodaal heer zich (stands) verlagen door met de dochter van een horige gemeenschap te hebben al had zij nog zo’n leuk toetje? Wat een banaal idee.
  Bovendien waren de meeste lenen slechts onderlenen. Bij wangedrag van een heer, kon hij vervallen worden verklaard door degene van wie hij het goed in onderleen had.
  Uiteraard waren er toen wel al psychopaten actief.

 2. Nou nou, het is wat met die homo’s. Het was in het feodale tijdperk gebruikelijk en een gewoonterecht voor de Heer waaronder men leefde dat als dochters van zijn horigen de leeftijd hadden bereikt – soms ook daarvoor- van geslachtsrijpheid zij die kinderen moesten bijbrengen hoe de wereld moest voortbestaan.

  Hoe zou dat geweest zijn met de jongens? In 1906 was er het homo-proces van de Graf von Eulenburg versus Maximilliaan Harden Journalist van Die Zukunmft. In de liebensberger kreis werd ook Keizer Wilhelm2 regelmatig gezien.

  Nog een probleem door homofieli ondervond Roland Freisler, iedereen bekend was staatsecretaris van Justiz maar met een blunder in het proces verbaal van Herschel Grynszpan die von Rath doodschoot werd Freisler gedegradeerd tot rechter in een van de blutgerichtshöfe.

  SA man van het eerste uur Ernst Röhm werd in bed betrapt met blote mannen einde SA.

  Homosexualiteit heeft veel teweeg gebracht in de geschiedenis.

  1. Andersom heb ik dat met jou. Ik woon samen met een leuke vriendin, ben een succesvolle freelancer, roei en fiets en ik hou van koken. Er is helemaal geen reden om medelijden te hebben want ik sta op niemand’s loonlijst. Met andere woorden, ik ben een gewoon mens die zich mateloos stoort aan de schade die Micha andere mensen berokkent. En jij?

Geef een reactie