ELITE-PEDO’S LIETEN HONDEN JAGEN OP KIDS EN DUMPTEN DE LIJKJES IN MEREN

MARIANNE VAATSTRA REVISITED: DE HORROR-BEERPUTTEN ROND DE ELITE-PEDO’S VAN DEZE WERELD ZIJN NOG MAAR NET AAN HET OPEN GAAN * HOEVEEL KINDERMOORDEN HEEFT JORIS DEMMINK OP ZIJN GEWETEN? * JACHTPARTIJEN OP KINDEREN IN DE BOSSEN, HORROR-BOTEN VOOR HET OPNEMEN VAN SNUFF-MOVIES, MEISJES GESPIESD MET IJZEREN STAVEN: ALLES KOMT NU BOVEN TAFEL * OVERZICHT BERICHTGEVING ELITE-PEDO’S IN ENGELSE MSM
[wp_ad_camp_1]
Moeten we dit artikel nu weer beginnen met onze mantra kan het nog krankzinnger? Nog sadistischer? Nog ongelofeljker? Het kan niet anders nu zelfs de Engelse MSM berichten over jachtpartijen op kinderen in de Engelse bossen waarbij ook honden werden ingezet: The former detective chief inspector writes: “She talked about a place in Kent where she had been taken, along with other children, and made to run away from dogs. They were dumped in the woods and given a head start before the hunting pack was released. She survived. Other kids weren’t so fortunate.” We kennen dit soort praktijken uit de Dutroux-dossiers waar wordt beschreven dat de ‘elite’ (waaronder royals) kinderen met pijl en boog uit bomen schieten waarin ze trillend van angst waren geklommen. Zeker is dat ook Nederlandse leden van de ‘elite’ aan deze praktijken hebben deelgenomen en misschien nog wel deelnemen. Deze mensen trekken als ‘gerespecteerde gezagsdragers’ in ons land nog altijd aan de touwtjes en leven als vorsten op kosten van de Nederlanse burger.

11 Replies to “ELITE-PEDO’S LIETEN HONDEN JAGEN OP KIDS EN DUMPTEN DE LIJKJES IN MEREN”

 1. Micha Kat weet zeker dat Joris Demmink c.s. ‘duizenden’ baby’s hebben verkracht, vermoord en in stukken gesneden. Opmerkelijk is dat er geen enkel gedocumenteerd geval bekend is.

 2. DAs toch wel vreemd dat die kids van alles meemaken en KAT gewoon op zijn onderduikadres zijn gejengel mag voortzetten. En er zelfs nog geen poging is gedaan om Kat van de weg te rijden.

 3. Daarbij gaan ‘adapted compensated’ psychopaten steeds en onvermijdelijk een “staat in de staat” vormen.
  Als een monoliet (dag Trias Politica):
  Deze MONSTERS herkennen elkaar, niet alleen in het hier en nu, maar bijv. ook hun kenmerkende (gruwel)daden en netwerken uit het verleden, spelen elkaar het balletje (w.o. sleutelposities van de macht) toe en houden elkaar de hand boven het hoofd.

 4. Iedere psychopaat slacht nu eenmaal mensen af, op de wijze die HEM in combinatie met zijn andere karaktertrekken, intelligentie enz. enz. de ziekste kick bezorgt. Soms blijft het ook bij het gruwelijk psychisch equivalent van fysieke moord, dat het slachtoffer tot “zelf”moord drijft of levenslang een dagelijkse verlammende marteling bezorgt.

  Dat moet gewoon kunnen, want hij (en in mindere mate zij: psychopathie komt -evenals onschuldig autisme- bij vrouwen minder voor) heeft nu eenmaal (zonder enig ziektebesef) dat -vanuit normaal perspectief bezien- VOLKOMEN ZIEKE proactief levensbedreigende fundament: aberratief (!) geen basisangst archetype in het instinctief substraat.

  Dat pakt helaas gruwelijk uit:

  Anti-menselijk (!) GEESTESZIEKER kun je niet worden: het is de optelsom van ware krankzinnigheid en……..je ziet het aan de buitenkant niet alleen niet (geen schuim om de mond, niet molenwiekend met een aardappelschilmesje zwaaien…..waarna de burgemeester denkt hier nu wel met “de enige echte levensgevaarlijke krankzinnige” van doen te hebben…..die verplicht moet worden opgenomen) ‘THEY BLEND IN’: ze verhullen hun krankzinnig “ABSOLUTE superioriteit” onder allerlei dekmantels en glippen ongezien/onherkend, zoals mr. H.A.A.G. Vermeulen bijv. de Centrale Raad van Beroep in, of zoals Winston Churchill, Dick Cheney, Tony Blair of Bill en Hillary Clinton de politiek, of zoals prins Bernhard -puur voor de kick- het (later zo genoemde) Reichssicherheitshauptamt/RSHA en dan bijv. weer de CIA (alsof er geen verschil bestaat).

 5. A spokesman added: “We understand that the recollections of Mr Driscoll come from third-party hearsay and there is no evidence to suggest they constitute fact.”

  1. Dat betekent alleen maar dat ze ‘in de touwen zitten’, chantabel zijn en zelf ook pedo zijn. Het wachten is op een bosje met een meer in Nederland waar Demmink samen met Rutte en Willen ook op kinderen gejaagd heeft. Micha zit vast al de hele avond op google maps te zoeken naar een mooi stuk prive-bos.

 6. Ach Micha. Niemand is hierin geinteresseerd, want iedereen is nu ziek en heeft daarom wel andere zaken aan zijn hooft, n.l. hoe te overleven. Net zoals jij niet geinteresseerd bent in de oorzaak van alle problemen wereldwijd, dat nu door luchtvervuiling 1 op de 3 mensen kanker krijgt en 95% van de wereld bevolking 1 of meer chronische ziekten heeft. Door luchtvervuiling wordt praktisch gezien de hele wereldbevolking in stukken gscheurd. De kanker community is er nu eindelijk achter gekomen dat niet roken, maar luchtvervuiling de oorzaak is van kanker omdat de grote meerderheid van longkanker patienten nooit een sigaret heeft gerookt.

  Lees daarovwer mijn laatste artikel: https://schafderenteaf.wordpress.com/

  1. LS…

   Ironisch genoeg ziet het er naar uit dat ook op de terrassen het roken wordt verboden. Schiet lekker op als je van buitenzitten al kanker krijgt !

Geef een reactie