3 Replies to “ELKE KEER WEER MEER MENSEN LIVE, ELKE KEER WEER DICHTER BIJ DE ULTIMATE TRUTH…”

 1. Toos van der Valk is destijds ook ontvoerd……Daarbij is een tijdje later “de hele belastingdienst” opvallend (in alle MSM) over dat (merkwaardig of toch een tikje raadselachtig goed presterende……”waar doen ze het van”) familie-bedrijf *heen gedenderd.*
  Bernhard was toen nog aan het rondspoken……

 2. Joost Knevel heeft het ook al erns met zoveel woorden gezegd: Hun hele (nep, de psychopathocratie instand houdende) wereldbeeld dreigt in elkaar te storten…….en dan worden ze (krankjorum aandoend) onredelijk.

 3. De waarheid is gek…..voor mensen die in hun hoofd een soort vals beeld “hele wereld” hebben gebouwd, die niet klopt, maar waarin ze veel hebben geïnvesteerd en waarmee ze denken prettig te kunnen leven.
  Prins Bernhard is een onversaagde (illegale) verzetsheld (te Londen), Willem van Oranje is de Vader des Vaderlands, Wilhelmina de heldhaftige Moeder van het Verzet……dat soort dingen.

  Als je dan gaat zeggen: “Willem van Oranje was n.a.w. een psychopaat, erbschleichend (onaangedaan) over lijken en met (voor psychopaten typisch !!!) *buitenaards aandoende* manipulaties en ruggenstekerij, aansluiten bij protestbewegingen (met eigen verborgen agenda) enz. enz,. dit alles een *kenmerkend* psychopatisch spoor door het leven trekkend….’single minded’ op weg naar *hem overduidelijk niet legaal toekomende* MACHT & CONTROLE voor *HEMZELF*”……dan zeggen de idool aanbidders simpelweg en klassiek:
  JIJ BENT ZELF EEN PSYCHOPAAT.

  Aldus…… is Micha voor hen natuurlijk ook gek.
  Het zijn echter deze tot idolatrie gedreven (psychopaten wakkeren alle slechte neigingen aan) volkse massa’s die zelf gelegenheid bieden aan figuren met de kern-gestoord naargeestige “mindset van Jimmy Savile.”

Geef een reactie