EN DAAR GAAT DE ZOVEELSTE MICHA-VIJAND, DE DOOR DEMMINK BENOEMDE POLITIE-CRIMINEEL BOUMAN

WAT KOPTE MICHA OP 23 DECEMBER? ‘BREAKING: GERARD BOUMAN MOET PER DIRECT WORDEN GEARRESTEERD’ * EN WAT LEZEN WE NU? : ‘BOUMAN [FILES KLOL, ROL] OP HET MATJE WEGENS FRAUDE’ * BOUMAN IS EEN KRANKZINNGE CRIMINELE PSYCHOPAAT, DOOR DEMMINK ZELF BENOEMD

Bouman was verantwoordelijk voor de politie-terreur tegen Micha. Net als alle andere Micha-vijanden wordt ook hij thans ontmaskerd als crimineel. Steeds duidelijker wordt dat Micha de man is die staat voor het recht, de waarheid en de wet. Hij heeft nu opnieuw meer dan ooit uw steun nodig. Maak een bedrag over op de rekening van zijn stichting! [op te vragen via drsmkat@yahoo.com].

5 Replies to “EN DAAR GAAT DE ZOVEELSTE MICHA-VIJAND, DE DOOR DEMMINK BENOEMDE POLITIE-CRIMINEEL BOUMAN”

  1. Bouman moet zich gewoon opofferen voor de club zo werkt het. Hij wordt natuurlijk wel op 1 of andere manier gecompenseerd. De mensen van de club weten veel teveel foute dingen van elkaar en daarom zullen ze elkaar zo min mogelijk beschadigen. Het hele circus werkt op wederzijdse chantage. Daarom komen wij er nooit vanaf door het spelletje via de regels te spelen. Natuurlijk omdat zij het niet volgens de regels spelen zit eerlijk winnen er gewoon niet. Dit is niet leuk om te horen maar wel de keiharde waarheid. Moeten we ons er dan gewoon bij neerleggen? Nee dat zeker niet. Door de strijd met open vizier en volgens de regels te strijden dwingen wij ze steeds immorelere dingen te doen. Dit zal ons dan ter zijner tijd de mogelijkheid geven dingen met opgeheven hoofd te doen die nu immoreel zouden zijn. Dus mocht de tijd daar rijp voor zijn en we roeien het zooitje letterlijk uit. Is dat gewoon ons recht en zelfs onze vaderlandse plicht

  2. Als ze Bouman om (PB’s nagelaten psychopatenclub) moverende redenen willen lozen, dan kan het bijv. zijn dat hij door de Telegraaf publiekelijk beschuldigd wordt van het tekenen voor onverantwoorde uitgaven, terwijl hij in zijn positie, gebonden door allerlei voorschriften en dienstregels, misschien niet anders kon dan tekenen voor de betreffende uitgaven (hoe buitensporig ook).

    Maar goed, ik heb te weinig (voor mij -anderen zien het belang er meestal totaal niet van- hoogst alarmerende en daarbij zeker-betrouwbare specifieke) informatie over Bouman.

  3. Ja, in ieder geval gaan de slagers hun eigen vlees keuren.
    Wordt Bouman oneervol ontslagen, dan was het zo erg nog niet of is de beschuldiging vals (weet de burger veel wat er precies speelt….).

    Anders (dus als het bewezene wel erg is en de beschuldiging terecht) word je namelijk bevorderd in (psychopathocratie) PB BV.

  4. Natuurlijk komt er zeker een aanslag want daar wordt ook op aangestuurd. Het is geen toeval dat sinds kort de partij DENK gelanceerd is. De enorme hoeveelheid gratis media aandacht is gewoon verdacht opvallend. Dan heb je onder andere Chris Klomp ook nog die het discriminatie vuurtje opstookt met zijn gezeik dat de Efteling discrimineert. Vergeet Geenstijl ook niet. De mensen die er voor verantwoordelijk zijn dat er zo veel buitenlanders zijn worden aangestuurd door dezelfde mensen die doormiddel van de media een rassen oorlog willen laten uitbreken. Alles wordt natuurlijk aangestuurd vanaf UN en NATO niveau.

Geef een reactie