EN DAAR IS IE DAN, DE COLLAPSE… WAAR IS MARK RUTTE?

EXTRA: BELANGRIJKE ANTI-VACCINATIE-ACTIVIST IN DE VS ‘GEZELFMOORD’ * TERWIJL DE COLLAPSE ZICH VOLTREKT PROBEREN DE BILDERBERGERS DE BURGERS GEVANGEN TE HOUDEN IN DE TERREUR-ANGST VIA NATUURLIJK VOORAL DE TELEGRAAF

[wp_ad_camp_1]

EXTRA: IS OOK DEZE ‘COLLAPSE’ GEPLAND EN GEENSCENEERD? LEER EROVER OP ZEROHEDGE. ‘HET ANTWOORD OP DE VAL DE VAN DE EU ZAL NIET ZIJN HET EINDE VAN DE EU, MAAR NOG MEER EU EN DE TOTALE AFSCHAFFING VAN NATIONALE SOEVEREINITEIT’

In welke Pinokkio-bar zouden Mark Rutte, Ard van der Steur, Joris Demmink, Bert Koenders, Alexander Pechtold en Ed Nijpels zich nu bevinden? In die van Praag? Amsterdam? Tunis om lekker na te genieten van de massaslachting daar? Reken er maar op dat ze het er goed van nemen nu de wereld implodeert en de economieen van Europa tot stilstand zijn gebracht. Griekenland heeft de EU op de knieen gekregen en de enige vraag die nu nog overblijft is: was de Griekse rebellie tegen Brussel en de NWO authentiek of deel van de global takeover? We weten het niet at this point. De analyse op Zerohedge hierover -dat alles is gestaged– is in elk geval behoorlijk overtuigend. Zeker is dat de reactie van de ‘elite” zal zijn meer macht naar zich toe te trekken in plaats van hun falen te erkennen. Ze zullen zeggen dat dit allemaal heeft kunnen gebeuren omdat ze ‘onvoldoende power’ hadden alles ‘goed te kunnen regelen voor de mensen’. Ze zullen de mensen dwingen elke vorm van soevereiniteit af te staan ‘voor hun eigen bestwil’ omdat het ‘zo niet langer kan’. En dan hebben de Bilderbergers precies wat ze willen. Mocht het allemaal wat stroever gaan dan gepland, gooien ze er gewoon nog wat massa-slachtingen tegenaan die worden opgeeist door ‘IS’. Prettig weekeind allemaal!

3 Replies to “EN DAAR IS IE DAN, DE COLLAPSE… WAAR IS MARK RUTTE?”

 1. Dit artikel maar even getweet.

  Als deze feiten slechtst door een handvol mensen gedragen wordt, dan zijn het de kinderen die het slachtoffer zijn van die vuile kliek van buitenlanders die ons land aan het plunderen zijn.
  Toelichting op mijn eerste zin:
  Ad van der steur bewees onlangs dat hij geen Nederlander is door aanhalingstekens…
  https://twitter.com/Talk2Myra/status/614306084300435456
  Dus, als u voor Occupy demonstreerde, dan demonstreerde u voor een bestaande status quo. Niet erg, maar een ezel stoot zich geen twee keer aan dezelfde steen.

  Hoewel ik dit artikel promoot, wil ik wel nog toevoegen, dat Micha’s artikel slechts een tipje van de sluier bevat. Want de ijsberg onder de top die onder deze kleine lek van realiteit schuilt, is te gigantisch om te verzwijgen.

  Nederlander, deze vragen voor u:
  1. Waar ging de oorlog in voormalig Joegoslavië eigenlijk over?
  2. Wat vertelde het onderwijs u over het installeren van pedofiele priester beschermende Bisschoppelijke zetels, in de tweede helft van de 19de eeuw, onder Koning Willem 3?
  3. Wat zegt de Bijbel over het woord “zondag”?
  http://bijbel.opurk.nl

  Is te moeilijk?
  Terug naar groep 1 dan.
  Leert deze woorden uit je hoofd, kom daarna terug naar deze website:

  Uithuisplaatsing = Ontvoering
  Boete = Roofoverval
  Belasting = Chronische diefstal
  Jezus Christus = Zionist

  Nog te moeilijk?
  Op de kleutergroep mag je niet eens lezen of rekenen hoor.
  Zandbak les:
  Zonder voldoende, zak je nog dieper in de modder.
  Beton wordt gemaakt van een modder die specie heet.
  Als je niet op tijd uit de modder bent…

 2. Op weg…..ijskoud -zonder enige verhoging van de polsslag- als een machine gaande over lijken dan hè.

  Empathie is een ziekte en leven is belachelijk en moet tot een ten hemel schreiende abominatie gemaakt worden, aldus elke psychopaat.

  Die Gedanken sind frei, wer kann sie erraten…..

  De psychopatentest!

 3. De Griekse ‘adapted compensated psychopaths’ zitten vanouds hoog in de boom bij het internationale netwerk van op absolute macht en controle gerichte, elkaar het balletje toespelende, genetisch krankzinnigen.

  Interessant is in dit opzicht hoe Jaqueline Kennedy na de moord op John F. (door het netwerk waar ook “onze bloedeigen” SS psychopaat Prins Bernhard zich als een vis in het water voelde) bij ijskoude en bijzonder naargeestige Aristoteles Onassis verzeild raakte.

  Uiteraards is dit ‘gestaged’ op weg naar ziekelijke ABSOLUTE MACHT EN CONTROLE (kenmerkend voor psychopaten).

Geef een reactie