EN IS DAAR ALWEER DE VOLGENDE OVERWINNING VAN MICHA?

PRECIES ZOALS WIJ OP ROL EN KLOL AL VOORSPELDEN: GERARD BOUMAN EN ZIJN CORRUPTE PEDO-PALADIJNEN IN DE POLITIETOP VALLEN ALS BAKSTENEN * GERARD BOUMAN HEEFT HET VOLK VERRADEN EN KOMT TERECHT OP DE MESTVAALT VAN DE NEDERLANDSE GESCHIEDENIS * DEZE VIDEO IS VAN JANUARI 2014

DE VOLGENDE DIE GAAT VALLEN -EN DAT GAAT NIET LANG MEER DUREN- HEET HERMAN BOLHAAR

5 Replies to “EN IS DAAR ALWEER DE VOLGENDE OVERWINNING VAN MICHA?”

 1. De berooide sloeber Micha Kat, die in Ierse jeugdherbergen probeert aan de politie te ontsnappen, meent dat hij de ene overwinning na de andere behaalt op de Nedelandse elite. Die lachen zich dood.

 2. “”GERARD BOUMAN HEEFT HET VOLK VERRADEN EN KOMT TERECHT OP DE MESTVAALT VAN DE NEDERLANDSE GESCHIEDENIS “”

  Lijkt me niet echt direct wat met het volk te maken hebben, maar eerder het politie apparaat wat uitgedund moet worden of iets dergelijks en overtollige poppetjes lozen.

  Waarschijnlijk als het riool verstopt zit bij deze oragaisatie gaat KAT ook op de grote trom slaan, is blij met totaal onbenullige zaken.
  Sja racune maakt mensen ziek …….. he meneer Kat

  1. Dinges, als er zo’n kop over jou als hoogste politiebaas verschijnt in de grootse krant van Nederland, ben je ‘gevallen’, los van de vraag of je ook daadwerkelijk je functie verliest. Nu dreigt het ergste scenario: Bouman raakt steeds meer aangeschoten, ‘gevallen’, maar treedt niet af uitsluitend en alleen om minister Van der Steur, de VVD en Mark Rutte gezichtsverlies te besparen.

 3. Dat de penose msm met nadruk wil dat we menen dat Arianne Meijer zelfmoord zou hebben gepleegd terwijl executie wegens rommelen in gevoelig materiaal méér voor de hand ligt is ook wel sterk aanwezig http://www.telegraaf.nl/tv/prive/privetv/24468540/___Ariane_Meijer_voorzag_zelfdoding___.html

  Bolhaar..ja al af gekeurd van begin wegens geinstalleerd door demmink en asher zal wegens carrieresprong als beloning voor bewezen misdaad jegens Volk ook wel afvallen binnenkort. Dan rutte en timmermans (dé wubbo zweetoksels van de eucommisie) wegens #MH17 en Ziét t Straatje er Gelijk al Heel wat Schoner uit!

  De adel en centraalbankiers hebben via ybo buruma per 2004 en 2009 massaal minions en soldiers in gevoerd oa cia legers 200.000 stuks om de landsposten op bestuurs en bevelsnivos te bemannen zelfs t koningshuis en alle lagerschooltjes gegijzeld hielden dus zitten we ook daar opgescheept met inderdaad totaal incompetent crimineel volk op burgemeesterposten belastinginspecteurs topambten media presentators politieagenten politici schooltjes waarbij het aantal valse academische diploma´s gestegen is naar 53% om maar voor al alle hoogste mooiste en machtigste posten voor eigen penosekroost en volk te kunnen bemannen …dus alle advies alle wetenschap aan regeringen en besturen is totaly dÒÓttT en averechts en vals en vervalst maar dát was ALLE politiek agenda AlLE tijd tóch al als ziekmaker moordenaar flappentap en schuldigmaker van de jood die niet Wéét wát die verkloot.

Geef een reactie