EN JA HOOR: DE TELEGRAAF IS BEGONNEN MET HET WITWASSEN VAN GOK-CRIMINEEL PATRICK KLUIVERT

DE KRANT VAN MISBRUIKEND NEDERLAND IS OOK NIET TE BEROERD OM DE COMPLETE VOETBALSPORT OP TE OFFEREN OP HET ALTAAR VAN HUN COLLABORATIE EN CORRUPTIE * IN PLAATS VAN KLUIVERT AAN TE VALLEN EN ONDERZOEK TE DOEN NAAR ZIJN DELICTEN GAAT DE KRANT HEM BESCHERMEN * HIERBIJ WORDT DE HULP INGEROEPEN VAN DE PSYCHO-CLOWN BRAM BAKKER DIE EERDER DOOR DEMMINK WERD INGEHUURD OM MICHA TE DEMONISEREN


Vanaf 1:50 zegt psycho-clown Bram Bakker dat Micha iemand is ‘die een mes trekt op straat en een wildvreemde overhoop steekt’. Nu wordt deze levensgevaarlijke idioot ‘gebruikt’ om gok-crimineel Patrick Kluivert wit te wassen.

Alles wat er fout is in Nederland en crimineel en waarvan het volk slachtoffer is -of het nou gaat om het verkrachten van kinderen, het leegplunderen van publieke middelen, het liegen en bedriegen door politici, het ophitsen tot een oorlog met Poetin of matchfixing door criminele gok-syndicaten… alles wordt witgewassen door De Telegraaf!

5 Replies to “EN JA HOOR: DE TELEGRAAF IS BEGONNEN MET HET WITWASSEN VAN GOK-CRIMINEEL PATRICK KLUIVERT”

  1. Wat een hondsbrutaal zeperig walgelijk glibbertje/kronkelbreintje is dat BNN reportertje trouwens. Brrrrr…..
    Net wat de wereld nodig heeft….aldus het PB BV netwerk.

  2. En wat SS psychopathocratie PB BV niet te pas komt, wordt NIET gepubliceerd.

    Psychopaten maken van de “onafhankelijke” pers een macht- en controlemiddel.

    Zoals gezegd: Een democratische seriemoordenaar (het gaat om de ‘mindset’, niet om hoe die in de dagelijkse praktijk aan de slag gaat) BESTAAT NIET.

Geef een reactie