EN JA HOOR: GELAUFF EN DE NVJ NEMEN AFSTAND VAN DE MEDE DOOR DE D-SQUADS VERMOORDE DAPHNE CARUANA

DOOR IN HET NIEUWS TE BRENGEN DAT DE VROUW VAN DE DOOR DAPHNE EXPOSTE PREMIER VAN MALTA HAAR DOOD ‘MEER BETREURT DAN HAAR FAMILIE’ PROBEREN DE MSM DE HELE ZAAK ‘TERUG TE BRENGEN’ NAAR DE PP-ELITE

STEEDS MOETEN WIJ WEER DENKEN AAN DE LAATSTE WOORDEN VAN DAPHNE: ‘DE SITUATIE IS HOPELOOS. DE CROOKS ZIJN OVERAL’. * DEZE SITE ONTHULDE DE ROL VAN DE D-SQUADS IN DE MOORD OP DAPHNE * IN EEN WALGELIJKE EN ONGEKENDE TURNAROUND IN OPDRACHT VAN DE NWO NEMEN GELAUFF EN DE NVJ NU AFSTAND VAN DAPHNE EN PROBEREN HAAR NEER TE ZETTEN ALS EEN LEUGENAAR * HET GELIJK VAN TRUMP OPNIEUW BEVESTIGD: DE MSM ZIJN DE VIJANDEN VAN HET VOLK EN VAN DE WAARHEID

3 Replies to “EN JA HOOR: GELAUFF EN DE NVJ NEMEN AFSTAND VAN DE MEDE DOOR DE D-SQUADS VERMOORDE DAPHNE CARUANA”

 1. ‘Deze site onthulde’…laat mij niet lachen. Je hebt al jaren niets meer boven water weten te krijgen. Het enige wat je kunt is gemakzuchtig typeren: ‘die en die werken voor een instelling die zich bemoeit met kinderen, DUS ZIJN HET PEDOFIELEN’. Je argumentatie is zonder uitzondering krankzinnig, je voorspellingen komen nooit uit (aftreden Rutte, veroordeling Demmink, Baybasin vrij, MSM failliet, WOIII aanstaanden, aliens arriveren). Let’s face it, Kat: je hebt een complete mislukking gemaakt van je leven en je hebt nu louter op ‘veilige’ afstand een hele grote mond over mensen die het wel hebben gemaakt: Bart Mos, Chris Klomp en dergelijke.

 2. DE SITUATIE IS HOPELOOS. DE CROOKS ZIJN OVERAL
  ——————–
  Dit is in ieder geval wel de situatie in een psychopathocratie zoals Prins Bernhard BV.

  En dergelijke psychopathocratie-en ontstaan overal “automatisch”, indien de (gemakzuchtige) normale mensheid (in werkelijkheid en ook al zeggen ze ja en amen) totaal niets (!) begrijpt van de (onvoorstelbare modus operandi van de) ‘ALIEN mindset’ van psychopaten.

  Op een gegeven moment draait bijv. de Grondwet voor 80 procent om de buitenissig minutieus veilig te stellen/gestelde belangen en prerogatieven e.d. van dergelijke nietsnutte/ledige psychopaten (op valse grond van gestolen/over lijken van de echte eigenaren bijeengeharkte goederen en leugens) , terwijl iedereen dat normaal lijkt te vinden en er geen protest daartegen te horen valt.

 3. NOS en NVJ nemen helemaal geen afstand van Daphne Caruana. Weer compleet verzonnen door Kat. Keurig neutraal stukje van de NOS (slechts aangehaald door de NVJ) over de ophef die is ontstaan omstreden uitspraken van de echtgenote van Joseph Muscat. Zonen van de journaliste worden aangehaald en er staat zelfs een regeltje in over het slordige optreden van de Maltese autoriteiten in deze zaak.

Geef een reactie