EN MAAR HERDENKEN: VERBIJSTERENDE VIDEO MAAKT SATANISCH MH 17-BEDROG IN EEN KEER DUIDELIJK

DE HELDEN VAN GEENSTIJL DURVEN DEZE VIDEO DIE IN EEN COMMENT WERD GEPOST NIET TE PUBLICEREN * NA AL HET A CHARGE-TROMPETGESCHAL OVER MH 17 LOOPT GEENSTIJL NU VOLLEDIG MEE IN DE LEUGENACHTIGE FACISTEN-PAS VAN RUTTE EN KONING WILLEM

[wp_ad_camp_1]

Uit deze video wordt de fundamentele onwil de zaak objectief te onderzoeken op verbijsterende wijze duidelijk: alle info die niet past in het van te voren geconstrueerde scenario (het waren de Russen) wordt reflexmatig afgeserveerd. Hieronder het betreffende comment op Geenstijl. Verwijderen, jongens, anders wil dadelijk helemaal niemand meer jullie kopen wegens te veel waarheid!

Ken je dat verhaal van die Oekraïnse MH17-getuige die een vraag stelde bij een lezing op de VU?
Hij kreeg als antwoord dat ie een door Poetin gezondene was:
Hier het fragment van enkele minuten:
www.youtube.com…
MUST SEE!
En als je nu denkt: wat doet die schimmige Oekrainer daar in dat publiek? (Dat is wat de persvoorlichtster ook uitte die avond). Dan mag ik me mededelen dat ondergetekende deze MH17-getuige over de lezing heeft getipt EN een tolk voor hem heeft geregeld. En reken maar dat het een echte getuige is, daar kun je bij mij wel van op aan. als je meer info wilt, kun je op youtube reageren op het filmpje.
j_oor_n | 17-07-17 | 14:08

Geef een reactie