6 Replies to “ENDAME * ENDGAME * ENDGAME * ENDGAME * ENDGAME”

 1. U kunt dat nog 20.000 keer herhalen, maar die endgame is nog altijd niet uitgespeeld. Misschien zelfs niet eens begonnen.
  Behalve in de bioscoop, waar het de best bezochte film aller tijden is. Helaas overigens.

 2. De zaak Petertje Oort in 1982 was voor Peter R. de Vries één van zijn eerste zaken en zijn start als verlengstuk van het O.M. en dekmantel specialist..

  ” Petertje Oort

  In 1982 wordt het lijk van de ­tienjarige Peter Oort gevonden in de ringvaart bij zijn woonplaats Purmerend. Hij is niet alleen moedwillig verdronken, maar ook seksueel misbruikt. Het sporen­onderzoek levert destijds niets zinnigs op, omdat de technieken om bewijsmateriaal via DNA-onderzoek te verkrijgen, helaas nog in de kinderschoenen ­stonden.”
  https://www.televizier.nl/overig-tv-nieuws/laatste-uitzending-peter-r-de-vries

  1. Analyze weet blijkbaar weer eens niet dat De Vries herhaaldelijk heeft aangedrongen op heronderzoek. En dat de titel van het boek De moord die nooit mag verjaren op deze zaak betrekking heeft. Dus die dekmantel weer nergens op.

 3. En hoe is het met de kinderen die jij op je site had staan, Micha? En waren er destijds in Laos nog wat kinderen verdwenen? Of heb jij soms wat met deze kinderen te maken, dat je zo hysterisch als door een wesp gestoken reageert nu de Telegraaf er een stukje over schrijft?

  Het is in ieder geval te kotsmisselijk voor woorden dat jij over de ruggen van deze verdwenen kinderen om geld loopt te schooien. Bij jou zijn inmiddels blijkbaar alle remmen los en heb jij geen enkel fatsoen meer in jouw jacht naar geld! Hoe is het in godsnaam mogelijk dat jij nog volgelingen hebt?!?

Geef een reactie