ENDGAME ELECTIONS: THE JEWISH CARD IS PLAYED

DE HONDSBRUTALE MAAR WANHOPIGE ARROGANTIE VAN DE PLUNDERAARS EN DE PEDO’S * DAVID CAMERON: ‘EEN REGERING VOOR HET VOLK IS NIET GELOOFWAARDIG’ * ALLEEN PLUNDER-BANKIERS EN KINDERVERKRACHTERS ZIJN NOG ‘GELOOFWAARDIG’ IN DE EUROPESE DEMOCRATIEEN ANNO 2015

DE SLANDERING VAN LABOUR DOOR DE PEDO-PERS BEREIKT NIEUW HOOGTEPUNT * LABOUR NU ‘SEKSISTISCH’ * ‘HORROR’ IN ENGELAND OVER ‘SEGRETATIE-PROPAGANDA’ DOOR DE PARTIJ VAN ED MILIBAND

4 Replies to “ENDGAME ELECTIONS: THE JEWISH CARD IS PLAYED”

 1. Het artikel daar is gewoon propaganda voor het politiek correcte verhaaltje om Hegeliaanse Dialectiek geloofwaardig te maken, welke inhoudt:
  Links kiest de zijde van Palestina, rechts kiest de zijde van Israël.
  Het bevat geen informatie.

  Ik heb nog nooit in me leven gezien, dat een Jood hegeliaanse politiek gebruikte.
  Lijkt me niet dat een Jood ooit koos om een vijand te verdelen in twee partijen. Niet in de Bijbel, niet in de geschiedenis daar na. Of en Jood die infiltreert. Mossad gebruikt de Druzen voor informatie over de landen om hen heen.

  Leuke bladvulling dit, dat wel.
  Kan men weer eens wat zinnigs zeggen.
  Jammer dat David Icke geciteerd moet worden.
  Het is interessanter te weten waar David Icke de fout in gaat, dan zijn plagiaat op andere bronnen.

  Foute Joden zijn wel levensgevaarlijk, vooral voor Joden zelf. Kut Waldheim bijvoorbeeld, die hoogstwaarschijnlijk de oorlog overleefde door zijn eigen volk te verraden. Dit werd als eerste gepubliceerd door Lyndon La Rouche, daarna onderzocht door Mae Brussel, welke ook tot de conclusie kwam dat Kurt Waldheim een verrader van de Joden moet zijn geweest. Vooral Kurts biografie wijst in die richting.

  1. Toegelicht:
   Hegeliaanse Dialectiek is een propaganda strategie, waarbij een te volgen politieke agenda een synthese wordt genoemd. Om deze targets te halen, wordt er een these en een anti-these, een opwerping en een tegen opwerping, opgezet. Deze posities zijn fictief, slechts de geheime synthese is realiteit.

   Om de synthese van “Labour lijstrekker is Joods” antithese te vinden, kan ik slechts speculeren vanuit een beperkte kennis van de werkelijke agenda, welke toch groter is dan van anderen. Maar de feiten zijn, 2000 jaar geleden heette Israël Palestina, Engeland is Protestant en anti-roomse bevolking met veelal Katholieke Adel. Israël is opgezet vanuit Protestantse/Calvinistische ethiek, als reactie op de Joden vervolging. Protestant Calvinistisch is “Rechts” in de gebruikte hegeliaanse instrumenten in het artikel. “Links” baseert zich op onwetendheid en valse informatie, deze valse informatie is een informatie stop op de terroristische aanslagen in Israël door de IRA/PLO/HAMAS elementen vanuit Rooms Palestina.

   Antisemitisme promoten is een deel van de agenda, maar belangrijker is het om een zwart schaap te vinden om de schuld op af te schuiven. Russische propaganda is hier nog agressiever in, met zet zelfs acteurs met Chassidisch Joodse kledij in de Doema op TV.
   Joden zijn echter volstrekt onschuldig aan links, communisme, enzomeer, dit reductionisme vindt haar oorsprong in roomse propaganda.

   Maar dit zal veel te moeilijk zijn voor het publiek hier.
   Micha zelf is meestal Links, dus slecht geïnformeerd.
   Bij mijn weten vinden er gemiddeld meer dan 1 terroristische aanslagen in Israël plaats, die in Nederland en elders geheim worden gehouden waar maar mogelijk. Meeste Palestijnen zijn immigranten uit landen in de buurt, het zijn Arabieren.
   Beter geïnformeerde mensen kiezen in dit conflict geen partij, maar proberen informatie te vinden om te ontdekken wat er aan de hand is, zijn daarom ook beter geïnformeerd weer.

   Voor mensen die beter begrip willen, ik schreef dit jaar een artikel over dit onderwerp van deze propaganda die onzichtbaar is voor Joden hier:
   http://www.twitlonger.com/show/n_1skrl6s
   Hierin wordt ook enige informatie gegeven over de Britse politiek dienaangaande, welke historisch erg nauw gerelateerd is aan die van Nederland.

   Vooralsnog binnen propaganda systemen die men heden hanteert, dit zijn de definities van Links en Rechts:
   Rechts = Realistisch maar ernstig geïnfiltreerd, ethiek is onbespreekbaar.
   Links = Ethisch, maar ernstig gemanipuleerd, feiten zijn onbespreekbaar.

   Dit wordt dagelijks gespoeld door alle media, een leugen die slechts geloofd wordt door dagelijkse herhalingen. Deze leugen naast zich neer leggen vereist discipline, welke de propagandisten niet nodig hebben, want met zicht op de realiteit worden deze leugens automatisch ongeloofwaardig.

Geef een reactie