ENDGAME RECHTSTAAT: MICHA HEEFT IEDEREEN SCHAAKMAT! HET IS NU OFWEL DE SQUADS OFWEL HET MILJOEN!

LAATSTE NIEUWS: HET IS ALLEMAAL NOG ERGER DAN MICHA IN DEZE VIDEO VERTELT! DE HOGE RAAD WEIGERT DE MICHA-ZAKEN TE BEHANDELEN! * DIT DOEN ZE OMDAT ZE MICHA BIJ BEHANDELING GELIJK MOETEN GEVEN EN DAT MAG NIET VAN JORIS DEMMINK!

9 Replies to “ENDGAME RECHTSTAAT: MICHA HEEFT IEDEREEN SCHAAKMAT! HET IS NU OFWEL DE SQUADS OFWEL HET MILJOEN!”

 1. De hoeveelste endgame is dit inmiddels?
  Vergeeft u mij mijn cynisme, maar dit roept u om de haverklap en uiteindelijk heeft u nog altijd niets meer gewonnen dan een tussenarrest. In de afgelopen ik weet niet hoeveel jaar.

 2. In een psychopathocratie zoals Prins Bernhard BV kun je UITERAARD niets bereiken via de rechter.

  Er had in 1945 een opstand moeten komen tegen de USA/GB plannen ‘in common collusion’ met ambteloos (!) burger ZWAAR verdacht van hoogverraad Benno zur Lippe B. tezamen met het hoogverraderlijk tegen de grondwet in gevluchte ex-staatshoofd Wilhelmina van O., maar dat is uitgebleven omdat dit volk kennelijk verslaafd is aan-, dan wel idolaat (gemanipuleerd) is van/door psychopathosche leugenaars en gruwel(massa)moordenaars.

  De weg naar de hel is zeer uitnodigend…..en de goegemeente trapt erin.

  Een (listig verzwegen) levenslang ingezworen SS/SA-Mann, die te Londen het illegale (!) verzet tegen Hitler c.s. heeft geleid…..wie gelooft zoiets nou….

 3. Aantjes ligt op het strand en heeft even iets anders aan het hoofd dan de kleine sloeber Micha Kat.

  Mijn voorspelling is dat hij over een paar weken, als hij terug is van vakantie, de zaak afdoet met een half a-viertje. Hij zal als advocaat heel goed kunnen uitleggen dat een hoger beroep alleen zin heeft als je kans hebt om te winnen. Dit is een kansloze zaak en een goede advocaat dot niet alles wat een verwarde cliënt van hem eist, sterker het is zijn plicht dat niet te doen.

  Dit wordt weer een zeperd voor Micha.

  By the way, stort aub geen geld op de rekening van deze zorgmijder. Je verlengt slechts zijn lijden en je maakt je medeplichtig aan crimineel handel! Je riskeert de kans op juridische vervolging.

   1. Je hebt nog niets gewonnen Kat. Lees het verloren vonnis in het kort geding nog maar eens terug. Er staat nog niets vast. Mijn inschatting is dat zelfs een eventuele toegekende schadevergoeding nog niet eens genoeg zal zijn om je proceskosten te voldoen.

Geef een reactie