ER IS EEN ENORME EN STERKE GROEP IN NEDERLAND DIE ZAL AFREKENEN MET DEMMINK, COUTE QUE COUTE

NEDERLANDSE OVERHEID BESTAAT UIT PEDOFIELEN, KINDERVERKRACHTERS EN MOORDENAARS TOT AAN HET KONINKLIJK HUIS AAN TOE * NESET TEMIRCI EN BART VAN WELL KONDIGEN AAN: DE PEDOFIELEN GAAT DOWN * DEMMINK HEEFT ZIJN AFKOOPSOM VOOR BART KLAARLIGGEN MAAR HIJ IS ‘COMPLEET ONSCHULDIG’ AAN WELK DELICT DAN OOK, ‘NOG GEEN BEGIN VAN BEWIJS’

[wp_ad_camp_1]

3 Replies to “ER IS EEN ENORME EN STERKE GROEP IN NEDERLAND DIE ZAL AFREKENEN MET DEMMINK, COUTE QUE COUTE”

 1. Net zo goed als je je kunt afvragen of een psychopaat nog wel een mens is (nu alle menselijkheid ontbreekt en slechts een 100% narcistisch op begeerte gericht “mechanisch orerend kadaver” aan het ‘pure evil’ rondspoken is), kun je je afvragen of PB BV nog wel een echte overheid is i.p.v. een weerzinwekkende, gewetenloos op terreur en afpersing gerichte (door elkaar het balletje toespelende psychopaten bemande) criminele organisatie.

  Bovendien, indien Bernhard en Wilhelmina in 1940 lid waren van het zogenaamde “Koninklijk” Huis, dan gaat dit momenteel niet tot áán dit KH, maar TOT EN MET dit (doordat Wilhelmina in 1940 de kroon heeft weggeworpen, conform de oorspronkelijke Nederlandse wet niet meer bestaande) KH.

  Men moet altijd de definities en kernwaarden goed hebben, is mij geleerd.

  Nederland is geen weerzinwekkend land, Prins Bernhard BV is (met backup van de schouderophalend grensoverschrijdende USA/GB psychopathische massaslachters van o.a. Dresden) weerzinwekkend zoals het een extreem verraderlijke SS psychopaat (zijn nagelaten bouwsel) betaamt.

 2. ER IS EEN ENORME EN STERKE GROEP IN NEDERLAND DIE ZAL AFREKENEN MET DEMMINK, COUTE QUE COUTE
  ————————
  Fijn en gelukkig maar…..want MK schuwt geweld als de vliegende tering, ook in geval van noodweer.

  De journalist gaat, als er voor zijn ogen een kind aan stukken gereten wordt of honderdduizenden mensen in een ILLEGALE oorlog gruwelijk worden afgeslacht, daarvan verslag doen, maar hij pakt de (strijd)bijl (op intelligente wijze) niet op om de proactieve moordenaar te doen stoppen.

  Als normaal (!) krijger/overheidspersoon is hij niet geschikt wegens……drilpuddinkje.
  Wel had hij moeten komen opdraven als Prins Bernhard BV de algemene mobilisatie zou hebben afgekondigd, maar ja, dan moet je wel.
  Als er een enorme en sterke groep roept, kun je moeilijk nee zeggen……

Geef een reactie