‘ER KOMT EEN DODELIJKE FF AAN OP DE MSM WAARVOOR DE ‘COMPLOTDENKERS’ VERANTWOORDELIJK WORDEN GEHOUDEN’

NOODKREET VAN ALEX JONES * DIT IS DES TE GELOOFWAARDIGER OMDAT DE NL-MSM HIER OOK AL JAREN MEE BEZIG ZIJN TEGEN MICHA IN EEN COMPLOT MET HET OM * NADAT MICHA WAS VRIJGESPROKEN VAN DOODSBEDREIGINGEN TEGEN GELAUFF EN JAN VLUG DACHTEN ZE ‘DRIE KEER IS SCHEEPSRECHT’ EN WIST BART MOS VIA LIST EN BEDROG EEN VEROORDELING BINNEN TE HALEN -MAAR DE TAPES ‘MOCHTEN NIET WORDEN AFGESPEELD’ EN DE HR WEIGERDE MICHA’S CASSATIE TE BEHANDELEN * TELEGRAAF ENSCENEERDE ‘BOMAANSLAG’ OP ZICHZELF * CHIS KLOMP DEED MEERDERE MALEN VALSE AANGIFTE HETGEEN EEN STRAFBAAR FEIT IS * NET ALS BIJ ALEX JONES ZETTE DE NL-MSM DE SOCIAL MEDIA ONDER DRUK MICHA TE BANNEN * GEEN ENKELE GEWONE BURGER DEED OOIT AANGIFTE TEGEN MICHA -ALLEEN DE MACHT ZELF: MSM, JUSTITIE, DEMMINK, ADVOCATEN, PEDOFIELEN! DAT ZEGT ALLEEN AL ALLES!

4 Replies to “‘ER KOMT EEN DODELIJKE FF AAN OP DE MSM WAARVOOR DE ‘COMPLOTDENKERS’ VERANTWOORDELIJK WORDEN GEHOUDEN’”

  1. Die aanslag vind momenteel toevallig plaats en heet het verspreidden van onzin over vaccinaties. En daar krijgen plotters inderdaad (deels) de schuld van. Niet geheel onterecht mij inziens, hier ze de verhalen behoorlijk voedden.

  2. Als die Klomp een valse aangifte deed, dan kun je hem daar gewoon voor aanklagen. Waarom doe je dat niet? Als ik zie wat je hier over hem schrijft, lijkt mij een aangifte zeker niet vals. Je bent zo dom om het bewijs van je eigen wangedrag online te zetten.

    1. Dat denk ik niet. Kat is al jaren op de vlucht voor zijn problemen. Hij heeft niet de volwassenheid om ze onder ogen te zien. We zien straks een bejaarde man die nog steeds vanuit hostels de wereld de maat neemt met krankzinnige kolder.

Geef een reactie