ER KOMT STEEDS MEER ONBESCHRIJFELIJKE HORROR NAAR BUITEN OVER WAAR DE ELITE MEE BEZIG IS… OP ONZE KOSTEN!

VERKRACHTING EN MARTELING VAN EEN 18 MAANDEN OUD MEISJE * EXPERIMENTEN OP VOLWASSENEN ALS ‘FREIGHT STUDIES’ * MOORD EN ‘ONTLEDING’ VAN VIER VROUWEN MET MACHETES * JONGE AFRIKAAN IN ELKAAR GESCHOPT DOOR NAZI’S * VOLWASSEN MAN DIE WORDT GEDWONGEN ZIJN EIGEN HERSENEN OP TE ETEN: HET KOMT ALLEMAAL TER SPRAKE IN DE MSM IN ARTIKELEN OVER DE ‘ZELFHULPGROEP’ NXIVM DIE IS VERBONDEN MET DE CLINTON FOUNDATION * DEED SHARON DIJKSMA MEE AAN DERGELIJKE GRUWELEN?

TERWIJL DEZE DINGEN ZICH AFSPELEN OP HET SEKSUELE WERELDTONEEL DOET DE VOLKSKRANT VERSLAG VAN SEKS MET EEN POP

We zijn oprecht bang dat ook vele Nederlandse ‘boven ons gestelden’ meedoen aan de extreem sadistische martel-praktijken die thans aan het licht gekomen zijn dankzij de arrestatie van de Amerikaanse soap-ster Allison Mack die naar veluidt ‘is gaan zingen als een kanarie’. Hier het artikel uit The New York Post waarin de gruwelen worden beschreven. Hier een artikel uit de Ierse MSM waarin vergelijkbare gruwelen aan het licht komen in een andere zaak. Waar het ons nu vooral om gaat, is te constateren dat dergelijke zaken in de MSM nu uberhaupt ter sprake komen. Wat zegt dat? Dat is niet zo moeilijk: de beerputten gaan open, centimeter voor centimeter. En wat we te zien gaan krijgen gaat alle begrip te boven. Nederlandse politici ‘van naam en faam’ de baby’s en peuters in stukken hakken en daarop klaarkomen: het is niet langer het onderwerp van zieke en perverse fantansieen, maar wellicht de weerzinwekkende realiteit over hoe de ‘elite’ ons vertrouwen schendt. Ik gebruik nog het woord ‘wellicht’, maar voor de insiders laten begrippen als Manuel Schadwald, de Geleense baby’s, het meisje van Nulde en ook Marianne Vaatstra weinig ruimte voor twijfel. God sta ons bij in deze eindtijd!

2 Replies to “ER KOMT STEEDS MEER ONBESCHRIJFELIJKE HORROR NAAR BUITEN OVER WAAR DE ELITE MEE BEZIG IS… OP ONZE KOSTEN!”

  1. Er komt inderdaad steeds meer onbeschrijfelijke horror naar buiten, doorgaans bedacht door fantasten zoals u die op basis van halve waarheden ons arme schapen het licht trachten te laten zien.

    Overigens word ik van de plannen van het huidige kabinet rond bijvoorbeeld arbeidsgehandicapten wel bang.

Geef een reactie