ER LOOPT EEN RECHTE LIJN VAN JORIS DEMMINK NAAR HILLARY CLINTON

NOG NOOIT EERDER VERTOONDE WERELDWIJDE MSM-CAMPAGNE OM HILLARY HET WITTE HUIS BINNEN TE LOODSEN * HILLARY MOET HET WORDEN OMDAT ZIJ NET ALS JORIS DEMMINK EEN MASSAMOORDENAAR IS * SERIES ‘MYSTERIEUZE DODEN’ ZOWEL IN KIELZOG VAN CLINTON’S ALS VAN DEMMINK

[wp_ad_camp_1]

Berg u voor Killary

Door Hans Vogel

Straks zullen de kiesgerechtigde VS’ers die nog de moeite nemen te gaan stemmen (misschien nog geen 50%) mogen kiezen wie de volgende president wordt. Er zullen zoals meestal weer slechts twee kandidaten zijn (op een bevolking van 300 miljoen). Een is Jeb Bush, de zoon van één ex-president en de broer van een andere ex-president. De andere is de vrouw van een ex-president. Zoveel politieke inteelt kom je zelfs in Nederland niet tegen, nu ja, de familie “Oranje” daargelaten.

Zoals iedereen inmiddels weet, is in Nederland de politiek een gevaarlijk spel met hoge inzet, vraag maar aan de familieleden van Maarten van Traa en Pim Fortuyn. In de VS is dat in sterkere mate het geval. Nog meer dan in Nederland trekt de politiek er gewetenloze schurken aan, psychopathen en nietsontziende moordenaars. Doorgaans slaan VS-presidenten lekker aan het moorden over de grens. Ze gooien Duitse, Italiaanse, Nederlandse, Belgische en Japanse binnensteden plat (1940-1945), soms met atoombommen. Laten een paar miljoen Koreanen of Vietnamezen afslachten, houden eens lekker huis in Haïti, Panamá, Irak, Afghanistan en Libië en de hemel mag weten waar het de volgende keer raak zal zijn.

Als het aan de volgende president ligt, zal het in elk geval gaan om nog veel meer moord en doodslag dan de “Witte Huisneger” Obomba na bijna acht jaar op zijn kerfstok heeft. Het moet wel heel erg mis gaan wil de volgende president niet een vrouw zijn. Zoals de VS-feministen hun inspiratie en taktiek ontleenden aan de burgerrechtenbeweging, zo is het ook logisch dat na een zwarte president een vrouw op eigen titel het Witte Gekkenhuis mag betrekken. Mevrouw Clinton heeft vorig jaar al een dik boek gepubliceerd onder de titel “Hard Choices”, dat meteen in allerlei talen is vertaald en in alle uithoeken van het VS-rijk wordt verkocht. Niemand van de MSM durft iets negatiefs over vrouwtje Clinton te schrijven, uit angst om voor “seksistisch” te worden versleten. Hier is hetzelfde mechanisme aan het werk dat kritiek op Obomba feitelijk onmogelijk maakt, vanwege het grote risico om voor “racist” te worden uitgekreten.

Killary heeft dus het tij mee en wordt overal in de vleiendste pasteltinten geportretteerd. Dat beeld is volkomen vals, want madame Clinton is een meedogenloos monster dat over lijken gaat. In de jaren dat zij samen met haar echtgenoot in het Witte Gekkenhuis bivakkeerde (1993-2001), was het vrij gevaarlijk om op de een of andere manier met de Clintons in aanraking te komen. Lijfwachten van de Clintons, advocaten, politieke vijanden, minnaressen van Bill, zakelijke connecties in verband met het Whitewater-schandaal (miljoenenzwendel) en onwelkome getuigen van de handel en wandel van het echtpaar overleden dikwijls plotseling. De omstandigheden steevast verdacht, en zoals dat gaat bij dubieuze sterfgevallen rondom de machtigen der aarde, afgedaan als “zelfmoord” of “ongeluk.” In totaal gaat het om een kleine honderd personen. Om Killary Clinton (want ZIJ had de broek aan in Huize Clinton) hangt dezelfde gevaarlijke atmosfeer als rondom Joris Demmink. Indien er namelijk teveel mensen in een dergelijke omgeving plotseling verongelukken of zelfmoord plegen, steeds op kritieke momenten (wanneer het centrale personage onder vuur ligt), is dat niet meer gewoon toeval maar systeem. Een van de laatsten die Killary uit de weg liet ruimen was Gadaffi, weet u nog: “we came, we saw, he died.”

Met Killary straks direct aan de knoppen, wordt de aarde een rode planeet.

3 Replies to “ER LOOPT EEN RECHTE LIJN VAN JORIS DEMMINK NAAR HILLARY CLINTON”

 1. Mispoes: Bewijs, bewijs, bewijs. Psychopaten willen van jou bewijs, maar hebben dat -indien onherkend binnengeslopen op machtsposities binnen de overheid- zelf niet nodig om jou op te hangen (of het psychische equivalent daarvan w.o. ‘gaslighten’) want:

  ‘The law does not or should not apply to psychopaths’.

  Daarom moeten we in gevallen waar een bepaald naargeestig fluïdum van ‘possible psychopath on the loose’ omheen hangt (bijv. door een kenmerkende reeks incidenten, waar steeds dezelfde naam als een donkere schaduw komt opdoemen -zoals die van prins Bernhard rond Operatie Market Garden- en waarvan evt. niemand WIL geloven dat die bijzonder glimmend uitnemende figuur er ook maar iets mee te maken kan hebben) GAAN TESTEN en indien als psychopaat getest UITNEMEN.
  Het diep in onze psyche ingebette straf-idee moeten we hier laten varen. Dat heeft alleen zin bij niet-psychopathische criminelen.

 2. Als Joris Demmink naar het oordeel van Hans Vogel een massamoordenaar is moet het voor hem toch geen probleem zijn tenminste één slachtoffer te noemen?

  Kan Hans een slachtoffer noemen die Joris heeft vermoord?

 3. Vrouwelijke psychopaten zijn aanzienlijk zeldzamer dan mannelijke (evenals het geval bij autisten, overigens een opvallend lastige: ‘Autists do NOT blend in, on the contrary’ maar ongevaarlijke aberratie in het instinctief substraat) maar ze zijn er dus wel.

  Hillary lijkt daarbij het (meer dan gemiddeld) intelligente, extreem gevaarlijke ‘adapted compensated’ type. Schoolvoorbeelden van dit type psychopaat: Winston Churchill en Bernhard zur Lippe Biesterfeld.

  Dit heeft niets met bekladding of politiek te maken. Wel met NOODWEER.

  Je bent een rund als je met vuurwerk stunt.

  TESTEN EN UITNEMEN A.S.A.P.!!!

Geef een reactie