ER TEKENT ZICH EEN ONGEKEND DRAMA AF ROND MYRA

MYRA NEEMT DE TELEFOON (06) NIET OP * ALS MYRA HEEFT GELOGEN OVER HET ‘AFKOPEN’ DOOR DEMMINK VAN BART VAN WELL IS ZE RIJP VOOR EEN INRICHTING * MICHA WAARSCHUWDE JAN EN ALLEMAN VOORTDUREND OVER HET BIZARRE GEDRAG VAN MYRA (EN ERIC DONK) MAAR NIEMAND WILDE LUISTEREN, MET NAME BOUDINE NIET

[wp_ad_camp_1]

Micha, niemand heeft mij ooit op een leugen betrapt. Jij moet als journalist eens wat uitzoeken of navragen. Jij maakt alles blind kapot en checkt gewoon niets. Als jij het bij mij gevraagd had over hoe het zit met Bart had ik je gelijk verteld hoe en wat. Myra om 10:11 uur. Om 11:44 stuurt ze als reactie op mijn tekst Volgens mij ben je volledig de weg kwijt Myra. Stop ogenblikkelijk met al je werk en neem rust een link door van een lakei van Wim Dankbaar die recent ‘aangifte’ tegen mij zou hebben gedaan omdat ik Myra ‘zou hebben belasterd’. In de tussentijd drukt ze alle telefoontjes op haar 06-nummer weg (wij wilden haar vragen de sms-jes van Van Well over de ‘deal met Demmink’ voor te lezen -ze heeft immers zelf gezegd dat ze die ‘zou gaan publiceren’). Van Well heeft inmiddels expliciet gezegd dat wat Myra beweert niet juist is en ‘geen Euro heeft ontvangen’. Wij zijn bang dat zich in de Amsterdamse Jordaan een drama afspeelt. Intussen worden we steeds bozer op mensen als Boudine die ondanks tal van aanwijzingen dat Myra niet spoort haar toch zijn blijven steunen -en zich daarbij nog tegen mij keerden ook. Wat is het toch een walgelijke wereld!

11 Replies to “ER TEKENT ZICH EEN ONGEKEND DRAMA AF ROND MYRA”

    1. Nee Misse Poes… Myra meldde dat Bart heeft zich laten uitkopen. Nog voor de verhoren begonnen. Hij heeft mij dat uitgebreid gesmst.
     Ik ga die berichten openbaar maken.
     Zie je nu hoe triest je bezig bent?

 1. Vroeger zaten dit soort “wijze tantes” van Myra-kaliber op de 27mc, nu beginnen ze een internet-stationnetje.

  Gehinderd (als je niet uitkijkt) door ‘shitloads’ van deze floepdozen, moet je het opnemen tegen de als een monoliet optredende optelsom van ware kwaadaardige krankzinnigheid van prins Bernhard en Allen Dulles-kaliber.

  Walgelijke wereld.

 2. Zo is het weer goed voor mekaar en Demmink lacht zich bijna dood. Echt niet normaal. Klap op de vuurpijl baybasin zit nu in de EBI. Wat een stelletje klootviolen en of saboteurs. De slachtoffers zijn helemaal nu de dupe van dit stelletje klootzakken.

 3. “”en zich daarbij nog tegen mij keerden ook. Wat is het toch een walgelijke wereld!””

  Aan wie zou het nou liggen ………..whahaha, past zeer goed in het stramien van Kat …..inmiddels heb je al aardig wat mensen verzameld die niet met je door een deur willen.

 4. “”van een lakei van Wim Dankbaar die recent ‘aangifte’ tegen mij zou hebben gedaan omdat ik Myra ‘zou hebben belasterd’.””

  Volgens mijn bron was de aangifte in algemene zin aka het beledigen van joden, en had geen persoonlijk betrekking op een persoon.

 5. “”MYRA NEEMT DE TELEFOON (06) NIET OP * “”

  De Myra die jij Kat voor van alles hebt uitgemaakt, nou erg vreemd dat ze met jou niet wil babbelen, en vervolgens is Kat verontwaardigd.

  Tevens geldt dat voor het verhaal Kat en Boudine, weltrusten Kat.

  Lijkt me dat de dames Boudine en Myra het prima kunnen vinden met hun zaken, en daarbij geen Kat nodig hebben.

  Oftewel Kat is af en hoort er niet meer bij, en mag het verder uitzoeken met opa v/d Ham en Brown

 6. Dat met die walgelijke wereld valt wel mee, Micha, en zou ik willen beperken tot het gedrag van een bepaald slag mensen. Het verhaal van Myra komt ten eerste niet geloofwaardig over, omdat ze er nu pas mee komt aanzetten. Ten tweede was er voor Bart van Well en zijn advocaat geen enkele reden om het proces voort te zetten, als er een geheime deal was geweest met Demmink. En wie zo’n deal naar buiten brengt, maakt hem meteen ongeldig. Dus Bart, mocht je geld hebben ontvangen, Demmink wil het nu onmiddellijk terughebben, met dank aan Myra. Tsja, wie is hier de weg kwijt?

Geef een reactie