ER WAS NIETS, ER IS NIETS EN ER ZAL NIETS ZIJN: HET ARTIKEL VAN CHRIS KLOMP

BREAKING: AD HAALT REACTIES ONDER KLOMP-ARTIKEL WEG EN SLUIT REACTIE-FUNCTIE: TE VEEL STEUN VOOR MICHA klomp.reacties

KOMT ALLEN MORGEN OM 9 UUR NAAR HET GERECHTSHOF IN ARNHEM OM MICHA TE STEUNEN IN ZIJN STRIJD TEGEN DE CRIMINELE PEDO- EN PLUNDER-ELITE, DE NAZI-HORROR-RECHTERS EN DE COLLABORERENDE MSM

HET ARTIKEL VAN KLOMP OVER MICHA EN DE ZAAK VAN MORGEN REDUCEERT DE ZAAK TOT DE WARE PROPORTIES: ER IS NIETS * REACTIES MEER ANTI-KLOMP DAN ANTI-MICHA

Job
Laten we voordat er een oordeel wordt geveld over mans denkbeelden en de reactie hierop door het openbaar ministerie de zaken Edwin Karel de Roy van Zuydewijn en die van Willem Oltmans in ogenschouw nemen. Wie weet blijkt ook de heer Kat het in sommige gevallen bij het rechte eind te hebben.

Rodyhond
Opruiend van aard volgens de rechter ” om de Gouden Koets te eren met ‘muntstukken, voedsel, rollen wc-papier, wc-borstels en andere nuttige zaken ” ??????

6 Replies to “ER WAS NIETS, ER IS NIETS EN ER ZAL NIETS ZIJN: HET ARTIKEL VAN CHRIS KLOMP”

 1. “”Rodyhond
  Opruiend van aard volgens de rechter ” om de Gouden Koets te eren met ‘muntstukken, voedsel, rollen wc-papier, wc-borstels en andere nuttige zaken ” ??????”””

  Heb niet het idee dat daar voornamelijk je rechtzaken overgaan, 90% gaat over laster aka het persoonlijke grappen pakket + bommeldingen.

  Overigens zegt het veel dat je ermee accoord gaat dat er debiele reacties van je fans naar het hoofd van Klomp worden geslingerd, maar goed je lokte dat al eerder uit door het telefoon nr van Klomp op je website te vermelden …….zeker onbewust laten staan ………

 2. tssssss moeilijk doen over het verdwijnen van reacties ……..

  Terwijl heer Kat en zijn collega s in de alternatieve media regelmatig hetzelfde hanteren, of zelfs helemaal geen reacties toelaten.

  Tevens wil Kat niet meewerken aan het artikel van Klomp, maar wel effe een belletje doen als reacties van zijn fans worden weggehaald ……

  Oproep van Myra aan mensen op het internet ………stop met bedreigingen aan het adres van de reguliere media …… sja Kat had van de week nog een groot woord over intimidaties maar zijn eigen achterban schijnt enorm heilig te zijn.

  Overigens blijft het vreemd om de fans naar Arnhem te loodsen, terwijl je je advocaat de opdracht hebben gegeven op te wraken. Dus min of meer je fans voor jolly joker op pad te sturen.

 3. Hai Micha,

  Als ik jou was zou ik me niet zo druk maken om Chris Klomp. Hij is slechts het equivalent van het huidige mediabeleid: dom, naïef, slecht opgeleid, slecht geïnformeerd en vooral sturende journalistiek (lees brood en spelen om het publiek dom te houden). Onderzoeksjournalistiek is immers veel te duur geworden en wordt niet zo gewaardeerd door de overheid waar de media hun brood nu enkel nog van eten. Doet me aan De Telegraaf denken uit de jaren ’40.

  Zelfs een neutrale/onwetende lezer moet uit zijn uitwerpselen toch lezen dat Chris liever geen nadere info wenst te geven en er slechts op uit is om een zo negatief mogelijk beeld van je neer te zetten. Kortom, Chris is slechts de zoveelste ‘puppet on a string’ die nog een beetje geloofwaardigheid moet blazen in onze totaal verziekte media. Geen wonder dus ook dat ‘kwaliteits-journalisten’ hem niet eens durven bijvallen, laat staan het heikele onderwerp ook maar durven benoemen en het AD de comment-functie uitschakelt.

  Arme Chris, eerdaags zit hij weer op de tribune van Drachtster Boys en FC Wolvega…

 4. De reacties op het artikel zijn inderdaad wel leuk:

  Die is rijp voor het gekkenhuis.

  Ojee, nu zitten ze in Ierland met hem opgescheept.

Geef een reactie