ERGER DAN HITLER! BORIS DEMONISEERT NU ANTI-VAXXERS: ‘JULLIE VERZIEKEN HET VOOR DE REST EN BRENGEN ONS TERUG IN LOCKDOWN!’

2 Replies to “ERGER DAN HITLER! BORIS DEMONISEERT NU ANTI-VAXXERS: ‘JULLIE VERZIEKEN HET VOOR DE REST EN BRENGEN ONS TERUG IN LOCKDOWN!’”

 1. Britse Jimmy Savile eiland humor:
  Na WO2 werd Arthur (bomber) Harris, de *proactieve* gruwelmoordenaar van miljoenen burgers, die samen met de Amerikanen bezorgder was aangaande het “winnen” van de oorlog, dan voor het zich houden aan internationale spelregels en wetten dienaangaande (zoals het een psychopaat betaamt, mogen we wel zeggen….) gevraagd of hij zich wel aan de wet gehouden had.
  Het (krankzinnig onverschillige/luchthartige) antwoord van Harris was:
  Mij is alleen wetgeving bekend uit de Frans/Pruisische oorlog van 1870/71 betreffende het afwerpen van explosieven vanuit gasgevulde luchtballons.
  Ik kan u verzekeren, dat Bomber Command zich strikt aan die wetgeving heeft gehouden, gedurende de gehele oorlog.
  Nu heeft iedereen natuurlijk gedacht, dat dergelijk type “bevrijders” zich hoogst verantwoordelijk voelen voor HUN EIGEN BURGERS.
  Maar nee….ook voor “EIGEN burgers” (en militairen trouwens) zullen psychopaten zich uiteindelijk als proactief extreem GEVAARLIJK/BEDREIGEND en ‘pure evil’ bewijzen.
  “ERGER DAN HITLER” zeg maar….of in ieder geval met grotere macht en invloed…. = des te groter kwaad ze zullen aanrichten (Lobaczewski).

Geef een reactie