ERIC DONK NIET INITIATIEFNEMER VAN DE VLUCHT, WEL DE FILMER

UIT NADERE INFO DIE TOT ONS KOMT BLIJKT DAT HET INITIATIEF VOOR DE ‘BAYBASIN-VLUCHT’ BREED WORDT GEDRAGEN MET ONDERMEER DE STEUN VAN DE ‘GEVANGENISDIRECTEUREN’ EN ADELE VAN DER PLAS * OOK OUD-DIRECTEUR VAN PI ZUYDERBOS SYMPATHISEERT OPENLIJK MET DE ACTIE * ANMESTY INTERNATIONAL BLIJFT SAMENSPANNEN MET JUSTITIE


Op het filmpje (1:00) is Donk zichtbaar naast de piloot met de camera; de identiteit van de piloot is niet bekend

Chris Klomp is in elk geval (ook) heel blij met de ‘Baybasin-banner-actie’ want hij tweet (zie slider) Dat je met een protest-actie een gedetineerde vrij wil hebben en hij door je actie naar de EBI moet. Way to go #Baybasin. Ook de aandacht van de MSM (het filmpje van JDTV is zowel gepubliceerd door het AD als door Powned) wekt wantrouwen, net als de banden tussen Donk en Klomp (Donk neemt het voortdurend op voor Klomp en mailde mij recent: Zit je Chris Klomp weer te stalken?). En natuurlijk het netto resultaat van de actie die (vooralsnog) zeer ten nadele van Baybasin uitvalt. Maar wat niet is kan nog komen. De paniek bij Justitie is ontegenzeggelijk enorm. De kracht van de feiten en de opmars van de waarheid is door niets of niemand meer te ontkennen: Baybasin is het slachtoffer van de weerzinwekkende praktijken van Joris Demmink en consorten. Omdat ook het KH bij dit alles is betrokken verzet ook ons staatshoofd zich naar alle waarschijnlijkheid tegen rechtvaardigheid voor Baybasin. Wij hopen dat door deze actie meer mensen zich achter de zaak van de Koerd zullen stellen en dat de druk op de criminele MSM en politiek zal toenemen. Het is zo jammer dat mensen als Eric Donk de meeste tijd besteden aan het stalken van bestrijden van Micha Kat! Laat hem eens langs gaan bij Amnesty International aan de Keizersgracht!

5 Replies to “ERIC DONK NIET INITIATIEFNEMER VAN DE VLUCHT, WEL DE FILMER”

 1. Al die Baybasin retelikkers,
  Als strontvliegen blijven jullie deze crimineel maar aanbidden.
  Wat moeten jullie van hem?
  Hij is helemaal geen “slachtoffer van de weerzinwekkende praktijken van Joris Demmink en consorten”.
  Tis gewoon een heroineboer die onderuit is gegaan, nog lang voordat Joris Demmink in beeld kwam.
  Justitie is helemaal niet in paniek; feit is dat jullie prutsers en oplichters van die al-te-naieve media die Baybasin nog verder de stront in hebben geholpen dan hij al zat.
  Dat is dan het “resultaat” van jaaaaren “vechten/strijden” voor die ‘vrijheid en geluk’ waar Micha het altijd over heeft.
  “Tsjonge jonge, wattun mooi zooitje…………”

 2. Baybasin is geen leider van criminele organisatie noch een crimineel maar hij heeft gek genoeg wel dusdanig veel geld om allerlei mensen te betalen voor dit soort acties. Dat die mensen het zouden doen uit liefdadigheid is onzin, doen het alleen voor het geld/bepaalde belangen.

  1. Hoeveel mensen denk je zullen Wilders financieel steunen als hij in de gevangenis komt in Turkije Bijvoorbeeld. Geheel belangenloos natuurlijk gewoon uit principe.

Geef een reactie