ERIC DONK ROEPT NU OP TOT MOORD OP MICHA -MET STEUN VAN HOFSTEDE EN BOUDINE

LAATSTE NIEUWS: MICHA GEEFT ZIJN ADVOCAAT THIJS STAPEL OPDRACHT AANGIFTE TE DOEN TEGEN ERIC DONK * ALS MICHA 10 MAANDEN KRIJGT VOOR EEN -WARE- OPMERKING OVER GELAUFF, WANT KRIJGT DONK DAN VOOR DEZE OUTRIGHT OPROEP TOT MOORD?

NOG MAAR EEN PAAR DAGEN GELEDEN WAARSCHUWDEN MICHA EN NICO VAN DEN HAM VOOR DE RAZENDSNEL RADICALISERENDE DEMMINK-LAKEI ERIC DONK * ERIC DONK WORDT GESTEUND DOOR ONDERMEER HOFSTEDE EN BOUDINE * NU IS EEN POINT BEREIKT VAN NO RETURN

[wp_ad_camp_1]

JDTVHQ1 hour ago Het zou de belastingbetaler wel enorm veel geld en gedoe schelen als de overheid Kat gewoon zou omleggen! Misschien heeft er iemand zin om een petitie op te starten? Hiermee is een nieuw dieptepunt bereikt in de hetze van crimineel, dief en Demmink-lakei Eric Donk tegen Micha. Dat Donk wijd en zijd wordt gesteund, door zowel de Staat als door mensen als Hofstede en Boudine, is door mij voortdurend en overtuigend aangetoond. Advocaten weigeren in actie te komen tegen Donk, aangifte heeft al helemaal geen zin en Hofstede heeft in het conflict zelfs expliciet de kant gekozen van Donk waarmee hij zichzelf ook direct volledig blootgeeft. Keer op keer hielden zowel Hofstede als Boudine Donk de hand boven het hoofd door de krankzinnige wegvlucht-houding te kiezen dat het hier ‘om een zakelijk geschil’ zou gaan dat de twee ‘onderling maar moeten oplossen’. Dus als ik zou oproepen Hofstede te vermoorden, zou het volgens die laatste om een ‘zakelijk geschil’ gaan. Bij deze mensen is elke redelijkheid inmiddels mijlenver te zoeken.

22 Replies to “ERIC DONK ROEPT NU OP TOT MOORD OP MICHA -MET STEUN VAN HOFSTEDE EN BOUDINE”

 1. LAATSTE NIEUWS: MICHA GEEFT ZIJN ADVOCAAT THIJS STAPEL OPDRACHT AANGIFTE TE DOEN TEGEN ERIC DONK
  ———————-
  Ik geef mijn advocaat met advocateneed op de koning, zijnde de kleinzoon van SS psychopaat meneer Bernhard Graf zur Lippe B., de opdracht om aangifte te doen tegen PB BV.

  Het moet niet stapelgekker worden mensen….!!!

 2. Boudine is een kinderpsychologe gespecialiseerd in misbruikte kinderen (mind control) EN in dienst van de PP elite die zelfs haar studie Nederlands Recht betaalden. Ook Adèle van der Plas hoort bij die club. Via Baybasin komen ze allemaal samen. Hoe dom zijn jullie wakkere mensen eigenlijk?

  1. Ik heb het hier over Boudine Berkenbosch van Boublog.nl. Moeder en eigenaresse van een leuke koopwoning!! En dat met een bijstandsuitkering???? Hahaha. Ook heeft ze een aantal teddyberen thuis met één oog, het symbool tot voor kort gebruikt door pedoseksuelen in hun communicatie.

  2. Ik denk dat het meer zegt over jouw gekte. Hoed je voor plottertjes die allerlei draadjes aan elkaar proberen te knopen en er de helft gewoon bij verzinnen.

 3. Overigens mag de ‘goy’, de useless eaters sowieso zonder reden afgemaakt worden, zijn minder waard dan dieren volgens de Zio maffia.

 4. Eric Donk praat de typische Swapichou Zio maffia NSB netwerk taal van Hoogeweij en Ziva etc. Hun blog staat weliswaar op slaapstand maar zij opereren gewoon door met omleggen van ‘complotters’ via hartstilstanden en ongelukjes. Die ze overigens gewoon in de comments openlijk deelden, van oh die ‘complotter’ heeft ook weer hartaanvalletje gehad en die ongelukje etc.

  1. Die psychische behandeling in Rotterdam heeft weinig geholpen, constateer ik. Een kwaaltje waaraan je de gemiddelde zorgmijder kunt herkennen.

   1. Je bedoelt dat wijkagent aan alle buren en aan de buurt heeft medegedeeld dat ik een “schizofreen ben met paranoïde schubverschijnselen” inclusief verstoringen en gratis boetes, zonder aanleiding. Niets gedaan, gewoon zomaar.

    Enkel en alleen omdat het in mijn ‘dossier’ staat door mijn blog, maar wat hebben mijn buren en de buurt daarmee te maken?

     1. Alleen kwamen mijn buren daarmee aanzetten voordat ze mij ook maar één keer gezien of gesproken hadden.

      Buurvrouw: “ze hebben tegen mij gezegd dat jij schizofreen bent met paranoïde schubverschijnselen. Wat heb jij wel niet allemaal gedaan?” Ik: “Niks, heb alleen een blog met een aantal meningen”. Oooh aha. Zo ging dat een beetje.

      Dit is al normaal mensen. een blog met meningen, dan gaat wijkagent tegen buren vertellen dat ik schizofreen ben. Hoe ver ben je dan gezonken als land.

   2. Psychiatrische behandeling, net of dat nog bestaat in dit achterbakse opportunistische door winst gedreven bewind. Zelfs Amerika heeft nog betere behandelingen. De behandelingen hier bestaan alleen uit patiënt medicijnen aanpraten zodat zorgmaffia kan verdienen.

   3. Je bent goed op de hoogte @Dinges. Zeer professioneel. Wat levert dat nu zo op? Zouden ze ook een baantje voor mij bij het OM hebben denk je?

    1. Nee hoor, DeRol/AIRVD is een open boek. Hij kalkt dat soort dingen allemaal op zijn blogje, om het vervolgens uit paranoia weer te wissen.

     1. @Dinges En jij vindt het leuk om mensen die het toch al moeilijk hebben aan te pakken door reacties op allerlei blogs? Jij bent voor mij het laagste van het laagste. Een echte eikel of kutwijf. Laat ik je aub nooit in het echie tegenkomen want ik weet wel raad met tuig van de richel als jij, zonder met mijn ogen te hoeven knipperen.

Geef een reactie