ERIC DONK TEGEN MICHA: ‘IK STUUR YEHUDI MOSZKOWICZ OP JE AF!’

NU MET UPDATE: ERIC DONK WERKT VOOR JORIS DEMMINK, FEITEN EN BEWIJZEN * INFILTRATIE IS ALTIJD DE KEY STATEGY GEWEEST VAN DE POWERS THAT BE OM VERZETBEWEGINGEN TE SABOTEREN EN NEDERLAND IS ER SPECIALIST IN

[wp_ad_camp_1]

DONK ZET NU ZIJN VIDEO’S NIET MEER ‘OP ZWART’ OP TEGEN TE HOUDEN DAT ZE OP DEZE SITE TE ZIEN ZIJN MAAR ‘DREIGT’ MICHA MET AANGIFTE BIJ JORIS DEMMINK EN MET…. YEHUDI MOSZKOWICZ! * ALS DONK ZIJN VIDEO OP PUBLIC ZET HEEFT HIJ JURIDISCH SO WIE SO GEEN POOT OM OP TE STAAN * HIER IS GEEN SPRAKE VAN EEN ‘ZAKELIJK GESCHIL’ MAAR VAN EEN MALICIEUZE HETZE VAN EEN VERSLAAFDE EN GEFRUSTREERDE EX-LEERING VAN MICHA

EERDER HACKTE DONK MICHA’S YAHOO-ACCOUNT EN BENADERDE EX-VRIENDINNEN OM ‘BELASTENDE INFORMATIE’ OVER HEM TE KRIJGEN

E.M. Donk Today at 9:07 AM
To: drsmkat@yahoo.com

Micha,

Dat je je eigen leven verneukt hebt met je bommeldingen en fantasieverhaaltjes is mijn probleem verder niet, dus stop met je gejank daarover en je pogingen het op anderen af te schuiven. Je hebt en krijgt geen toestemming voor het gebruik van mijn beeldmateriaal, verwijder het van je site en doe dit ook met je smaadverhaaltjes over mij. Als je perse wil dat ik aangifte tegen je ga doen, kan dat natuurlijk geregeld gaan worden. Ga niet lopen janken als het zo ver komt, want je smeekt er zelf om. Dit is ook de laatste keer dat ik je normaal vraag om je woord te houden en je verplichtingen na te komen.

Je hebt 24 uur de tijd om de genoemde zaken te verwijderen en met een voorstel voor een betalingsregeling te komen.

En ja dit is een dreigement. Als het moet huur ik desnoods yehudi in om je site onderuit te trekken! Ik zou dus maar goed oppassen als ik jou was!

Wat een trieste actie van je trouwens om bij bou om censuur te vragen. Gelukkig kan iedereen nu je ware gezicht zien…..stelende lafbek! Jammer dat je te laf bent om je verhaaltjes voor mijn neus uit te spreken, als het er op aan komt ben je gewoon een kale broekpoeper

De boodschap lijkt me duidelijk!
Ga lekker zelf iets met je zogenaamde talenten doen ofzo, maar laat mijn werk lekker met rust.

Eric

Inmiddels tekent zich het volgende patroon af. Justitie (de Staat) zet alles op alles om Micha kapot te maken en te isoleren. Dat doen ze omdat men weet dat Micha de grootste bedreiging vormt voor de gevestigde orde. Immers: hij komt vanuit het hart van het establisment en heeft diepe kennis van de advocatuur, de rechterlijke macht en de maatschappelijke verhoudingen. Eric Donk is ‘gehunt’ door de groep-Demmink net als eerder Martin Vrijland en anderen. Wat Donk zelf doet is kwalitatief prima, maar vormt geen enkele werkelijke bedreiging. Door de nu al jaren voortdurende en volstrekt krankzinnige hetze tegen Micha -de hand waaruit hij jaren heeft gegeten en gerookt- speelt hij het kamp-Demmink daarentegen enorm in de kaart. We weten dat Donk nauwe contacten onderhoudt met Justitie-trollen en met mensen als afpers-fotograaf Ferry de Kok. Helaas weigeren mensen als Ton Hofstede, Andre Vergeer en Boudine in deze situatie partij te kiezen omdat ze menen dat er sprake is van een ‘zakelijk geschil’. Dat heb ik te respecteren, maar dit ‘geschil’ heeft niets te maken met ‘zaken’. Maar alles met een van de oudste principes van de politiek: divide et impera. De wijze waarop Donk optreedt tegen Micha kan niet los worden gezien van de acties van Vrijland en andere ‘complotters’ alsmede van de hetze tegen Micha vanuit het Ministerie (de groep-Hommes).

UPDATE Deze lezing wordt bevestigd door de krankzinnige actie van ene Oldenkamp richting Boudine: zij werd ‘gesommeerd openlijk afstand te nemen’ van Micha. Maar een nog veel alarmerender element is de weigering van Micha’s advocaat Bosscher actie te ondernemen tegen Donk wegens diefstal van Micha’s Demmink-filmpjes. Toen Bosscher moest verschijnen voor de rechtbank, kwam hij niet opdagen waarbij hij als reden tegen Micha opgaf ‘dat hij zich had verslapen’. Ook weigerde hij beslag te laten leggen bij Donk zoals was afgesproken. Dat Donk voorts dreigt met uitgerekend Moszkowicz is ook te krankzinnig voor woorden. Moet Donk aankloppen bij Yehudi omdat deze een speciaal ‘contract’ heeft met de Staat om op te treden tegen ‘gevaarlijke partijen’ zoals ook Wim Dankbaar? En last but not least: hoe is het mogelijk dat het Donk wordt toegestaan Demmink te benaderen en zelfs vragen te stellen zonder te worden gearresteerd terwijl op zijn afscheid het complete Binnenhof ‘prventief werd geruimd’ om Joris ‘vrije aftocht’ te bieden?

6 Replies to “ERIC DONK TEGEN MICHA: ‘IK STUUR YEHUDI MOSZKOWICZ OP JE AF!’”

 1. ” Berooide lettertjes die elkaar bestrijden op het internet doen vooral denken aan daklozen die vechten om de laatste halve fles bier.”

  Mispoes!

 2. Ik was al verbaasd dat je weer JDTV filmpjes plaatste. Ik dacht even dat Eric en jij het hadden bijgelegd. Maar dus toch niet. The soap continues…

 3. de grap is natuurlijk door Kat zijn reactie hierop wordt ie erg doorzichtig hoe hij dagelijks zijn duim zuig artikeltjes in elkaar zet.

  We zullen eens kijken of we wat geld kunnen vrij maken op onze afdeling Donk te steunen in de vorm van een advocaat, er is nog wat blijven hangen na de nieuwsjaars borrel.

  Overigens Kat ik vind het zelf wel erg omslachtig om jan en alleman in te huren en dit ook nog in goede banen te leiden, ik zal bij de volgende project vergadering eens een balletje op gooien om toch maar direct de Ierse justite in te schakelen om jopouw op het vliegtuig te zetten en je straf uit te laten zitten in Nederland.

  Als dit gaat lukken houden we Donk maar aan, ach dat hij wat wiet rookt lijkt me niet zo n probleem, dat is altijd beter dan gedragingen van personen die bommeldingen en andere uit de hand gelopen grappen opvoeren.
  Overigens hebben we daar ook wat regels aan gewijd in Donk zijn contract, dat hij na zijn project niet de zaken gaat uitwonen voor eigen gewine en naweeen in vorm van racune ……..

Geef een reactie