ERIC DONK VERWIJDERT DEMMINK-INTERVIEW MICHA MET JAN DE WIT (SP)

MOETEN WE DOORGAAN MET DEZE SITE NA 23-9? * HET BELANGRIJKSTE ARGUMENT: STEEDS WEER BLIJKT DEZE SITE HET ENIGE SERIEUZE ALTERNATIEVE MEDIUM TE ZIJN * HET GELIJK VAN FRANCIS CAPELLE: ALTERNATIEVE MEDIA NOG MEER DAN MSM IN HANDEN VAN IDIOTEN, PSYCHOPATEN EN RANCUNEUZE FRUSTRATEN * NEDERLAND KAN NIET ZONDER KLOL EN ROL * AANHOUDENDE AANVALLEN VAN TROLLEN BEWIJZEN OOK: ALLEEN DEZE SITE VORMT EEN ECHT PROBLEEM VOOR THE POWERS THAT BE

[wp_ad_camp_1]

We gaan hier niet zeggen dat Eric Donk ‘samenwerkt’ met Demmink of anderzins ‘van boven’ wordt aangestuurd. Maar waaron zou hij dan juist op het moment waarop wordt exposed dat de ‘alternatieve media’ zijn partijgenoot Harry van Bommel ‘laten wegkomen’ in de zaak-Demmink het interview van Micha met Jan de Wit hebben weggehaald waarin Micha zich uitgeeft voor Joris Demmink waarop de SP-‘volksvertegenwoordiger’ ordes blijkt aan te nemen van de pedofiel? De reden hiervoor is simpel: in zijn ogen is het tegenwerken/kapot maken van Micha belangrijker dan de zaak-Demmink en de waarheid. Precies zoals dat gold voor Arend Zeevat, Martin Vrijland, Alexandra Heijdebree van Niburu.co, Myra en anderen. Ik kan het nog steeds allemaal niet vatten en begrijpen. What’s going on? Intussen dringt zich wel een overkoepelende conclusie op: deze site kan niet stoppen want het is de enige plaats waar straigtforward, zonder dubbele agenda’s, wordt gewerkt aan de waarheid sine ira et studio. Wij benadrukken nogmaals: wij hebben nooit het conflict gezocht, met niemand. Elke keer kwam de ‘draai’ van 180 graden van mijn ‘medestanders’ als een donderslag bij heldere hemel en was ik er kapot van. Vrijland die ging zeggen dat ik ‘miljoenen opstrijk’ vanuit ‘geheime deals’ tussen Chipshol en Joris Demmink. Eric Donk die al jaren roept dat ik ‘een geheime deal heb met Fred Teeven’. Arend Zeevat die in mijn brievenbus gaat hengelen op zoek naar ‘belastend materiaal’ en op de proppen komt met een rekening voor rijlessen van mijn zoon die ik zou hebben betaald van het geld wat ik krijg gestort via de site. Eric Donk (opnieuw) die nu al meer dan vijf jaar lang roept dat hij ‘nog tienduizenden Euro’s’ van mij te goed heeft. Myra die niet accepteert dat ik kritiek het op de moordenaars van Palestijnse kinderen in Israel. Hier vallen geen gekkenhuizen tegenop te bouwen. Maar ik zit er wel mooi mee. En nu dreigt WeAreChangeRotterdam, het nieuwe medium met het meeste talent en de meeste potentie, door deze mensen te worden gehyjackt. Wij gaan door. We houden gewoon vast aan de koers die we al meer dan 13 jaar volgen zonder daar ooit een millimeter van af te wijken: de waarheid en de feiten. Will we be victorious? Laat ik dit stuk eindigen met een citaat van Cicero. Hij zegt ergens dat de gevaarlijkste vijanden van elke staat niet zijn de legers die van buitenaf op de muren beuken, maar de verraders die de staat ondermijnen van binnenuit.

10 Replies to “ERIC DONK VERWIJDERT DEMMINK-INTERVIEW MICHA MET JAN DE WIT (SP)”

 1. Ok Micha, bewijs maar eens dat ik een door de overheid betaalde trol ben. En het feit dat ik kritisch reageer op je berichten is daar dus geen bewijs van. Je denkt toch niet serieus dat je berichten altijd voor de volle 100% waar zijn? Dat je dus nooit iets fouts doet of er naast zit?

 2. Goed gezegd, Micha. Jammer van de ruzies bij alternatieve media. Arend Zeevat gestopt met Argusoog, Eric Donk gestopt met JDTV, Martin Vrijland gestopt met zijn martinvrijland.nl, Myra gestopt met Talk2Myra. Jammer dat jij niet bent doorgegaan met KLOL trouwens. Revolutionair Online denkt de lading wel beter en klinkt ook internationaler! Keep up the good work!

 3. We raken (door Van Nassau) overspoeld met vreemdelingen die zich niets aantrekken van de plaatselijke costumen…..aldus onze radeloze (‘what is happening to us’) voorvaderen.

 4. Mispoes heeft het er maar moeilijk mee. Die wil echt in het feeënland blijven verkeren waar prins Bernhard een groot verzetsstrijder en zwaluwenredder is en de Telegraaf en NOS echte journalistiek bedrijven.

  Ondertussen verschijnen op de “alternatieve media” van Myra, Niburu, Vrijland, Xander, Boinkk en Zeevat kaliber, berichten dat ISIS Europa wil gaan uitroeien met het builenpest virus.

  Nou, dan moeten de 2-4% psychopaten van idiote drammer DSR bij die veroordeelde misdadiger (en ‘pure evil’ leugenaar) Micha Kat ook maar met een korreltje zout genomen worden (wie heeft er trouwens wel eens een dergelijk gruwelmonster gesignaleerd in de tram???) want iedereen die de lagere school genoten heeft weet immers dat:

  De builenpest wordt veroorzaakt door een bacterie (Yersinia pestis) overgebracht door de rattenvlo.

  Een andere ijskoude (psychopathisch beproefde) methode om een zéér langzaam wakker wordende autochtone bevolking op het nippertje nog te smoren, is ze overspoelen met niet al te prettige vreemdelingen…….

  Klachten (niet begrijpend wat hen overkomt) van onze eerlijke voorvaderen aangaande (psychopaten en SS’ers avant la lettre) Oranje dienaangaande zijn al te vinden in oud Nederlandse teksten.

  1. Waarom is het zo zwart-wit? Prins Bernhard was echt geen heilige, en de telegraaf en NOS zijn vast niet 100% objectief. Ze hebben het maar moeilijk, met dalende inkomsten en steeds minder mensen die televisie kijken. Kijk, daar ben ik het dus zelfs met je over eens.

 5. Micha heeft een smoes gevonden om door te gaan met zijn zieke plotterblogje.

  Wie had iets anders verwacht?

  Wel leuk hoe hij uitlegt met de hele wereld ruzie te kunnen maken, inclusief zijn plottermaatjes.

 6. Mee eens. Behalve hoog in de boom zittende, proactief driedimensionaal levensbedreigende (soms razend slimme) psychopaten van prins Bernhard kaliber, heb je als mensheid nog zat te stellen met lieden die op aanzienlijk minder diepe en gruwelijk uitpakkende wijze een klap van de molenwiek hebben gehad.

 7. Het valt wel op dat JDTV graag op de satanisten trollen weblog Swapichou reageert. Het lijkt wel of ze elkaar IRL kennen. Drol/pisnicht Jeroen lijkt Eric Donc zeker te kennen. Van de SM avonden misschien?

  Goeie tactiek, eerst zeggen te stoppen en dan gewoon doorgaan. Want de satanisten trollen waren al helemaal blij dat je ging stoppen, moet toch een domper voor ze zijn. Of ook weer niet want dan kunnen ze met rode oortjes hier blijven lezen. Hebben ze ook wat te doen als useful idiots voor hun meesters.

Geef een reactie