ERIK DE VLIEGER KWAM GISTEREN WEER A CHARGE OVER DEMMINK

KEIHARD BEWIJS VOOR INTIMIDATIE: OP 1:53:00 HEEFT ERIK DE VLIEGER HET NOG OVER ZIJN PASSIE VOOR RADIO-MAKEN; EEN DAG LATER ‘IS HIJ TE DRUK MET ZIJN PORTUGESE BEDRIJVEN’

HET STAAT NU WEL VAST: HIER IS SPRAKE VAN DE MEEST WEERZINWEKKENDE PEDO-CENSUUR UIT DE GESCHIEDENIS VAN DE MEDIA IN NEDERLAND * ERIK DE VLIEGER OGENBLIKKELIJK NA DEZE UITZENDING KALLTGESTELLT (GESPREK MET LOUIS BONTES AAN HET BEGIN VAN HET TWEEDE UUR)

Erik de Vieger zegt: “We gaan het dossier-Demmink behandelen. We gaan het gewoon doen. Het is niet zonder risico, maar we gaan het doen.” Enkele uren later stopt hij met zijn programma. Vervolgens schiet Louis Bontes op Piet Hein Donner, Hirsch Ballin en Van Haersma Buma.

5 Replies to “ERIK DE VLIEGER KWAM GISTEREN WEER A CHARGE OVER DEMMINK”

 1. De Vlieger is echt niet op zijn mondje gevallen, dus als hij stelt dat hij het te druk heeft in Portugal met zijn zaken aldaar, lijkt me dat de reden en niet het zoveelste door Kat verzonnen complot.

 2. @Micha,
  Heb je Harry van Bommel, vd Satanische Partij, reeds voor wederhoor benaderd?
  http://www.radio1.nl/popup/terugluisteren-programma/6077/2016-01-04 vanaf 1:25:00
  De Vlieger en consorten worden volgens dhr. Van Bommel beschermd door de persvrijheid, dus niet!!

  (Olie (B )Bommel of Oliebol heeft bewezen dat de meerderheid van de politici pathologische leugenaars zijn. Binnenkort zien we Van Bommel naast alle Socialistische Snorren à la Trotsky als partijsecretaris van het Politburo orders geven om alle journalisten op te pakken. Ondertussen waar is het misgegaan? Deze uitzending is satanisme in optima forma, er worden muzieknummers afgespeeld met teksten als ‘back to life’ and ‘back to reality’ Één woord KRANKZINNIG met nadruk op KRANK.

  1. Trouwens waarom heeft Van Bommel het niet meer over het Demmink dossier? Of is ook reeds geïnitieerd in de kring van satanisten, neen geen tomatensapje denk ik!

 3. en wat is er zo spraakmakend 1.53???

  Vreemd dat men hier stelt dat hij is kaltgesteld, terwijl hij toch duidelijk zelf aan geeft dat het om de bedrijven te doen is.

  Kan hem wel effe mailen voor jullie aangaande zijn bedrijvigheid, heeft ie ook nog wat te lachen

  1. De Vlieger is op weerzinwekkende wijze kaltgestellt door de Bilderbergers, webcaresquad, dat spreekt toch vanzelf? Wellicht is hij, evenals tientallen strijders voor een Vrij Pers, inmiddels vermoord en in stukken gesneden alsmede verkracht van achteren en van voren.

   Je snapt het dramatische concept niet: dit is DERDE WERELDOORLOG alsmede PEDOTERREUR alsmede ZIONISTISCHE ARMAGEDDON alsmede NWO-GENOCIDE!!!!!

   Je moet het refrein even oppikken maar dan zing je vrolijk mee.

Geef een reactie