ERWIN LENSINK KOMT MET EERSTE ECHTE REPUBLIKEINSE PARTIJ IN DE GESCHIEDENIS

DE AFGELOPEN DECENNIA HEBBEN D 66, PVDA EN VOORAL DE SP HET REPUBLIKEINSE GEDACHTENGOED OP DE MEEST ACHTERBAKSE WIJZE VERRADEN: DE LEIDERS WERDEN DOOR ORANJE GEKOCHT MET GELD, SEKS EN ‘STATUS’ * HET KONINKLIJK HUIS IS ANNO 2015 HET GROOTSTE PROBLEEM VAN NEDERLAND

[wp_ad_camp_1]

Erwin Lensink heeft zich sinds die historische Prinsjesdag 2010 [verdomd! Erwin heeft nog steeds geen Wikipedia-lemma???] ontwikkeld tot een politieke activist van formaat. Lees hier meer achtergronden van de nieuwe politieke beweging die hij recent heeft opgericht, de ORP (Oranje Republikeinse Piraten). Lensink schrijft hiermee geschiedenis: hij staat aan de wieg van de eerste echte authentieke anti-monarchie-partij uit de Nederlandse politieke geschiedenis. Het zou mooi zijn als Edwin de Roy van Zuydewijn [Wikipedia] en Micha Kat [Wikipedia] zich bij de ORP zouden aansluiten. We wensen Erwin in elk geval veel succes en… gefeliciteerd! Houzee! En nu maar wachten op het moment dat Lensink als lijsttrekker van de ORP in de kamer komt en wordt uitgenodigd door de koning!

5 Replies to “ERWIN LENSINK KOMT MET EERSTE ECHTE REPUBLIKEINSE PARTIJ IN DE GESCHIEDENIS”

 1. http://www.historischnieuwsblad.nl/nl/artikel/25115/geweld-tijdens-de-opstand.html

  Werken daar ook journalisten van de Telegraaf?

  Bij psychopaten ontbreekt in ieder geval de normale basisangst en ze zullen dus ijskoud trachten om bij gelegenheid God beentje te lichten, laat staan dat ze een normale keizer als staatshoofd boven zich zouden dulden.

  We moeten beseffen dat deze lege hulzen DIEP GESTOORD zijn (een rampzalige afwijking in het instinctief substraat).

 2. Dat proefschrift heet trouwens “Staatsvormend geweld”, maar een (legitieme) STAAT (met een keizer of koning ONDER God die Liefde is) kan uiteraard nooit gruwelmoord gedogen, laat staan als fundament hebben.

 3. Ook vormt de eertijds met moorddadig (dit heeft -zoals de gruwel moord op Manuel Schadwald of compleet Dresden- niets met strijd tussen legitieme staten/normale krijgers te maken!) geweld binnen de adel geïnfiltreerde Duitse “Tokkie” familie al veel langer een probleem (en vóór het onderstaande vanaf ca. 1400 hier een aanvang nam, ging prins-bisschop Jan van Nassau er al met de kruistochtgelden “vandoor” en daarvoor schreef de prins-bisschop van Münster brandbrieven naar Rome om bijstand tegen een plaatselijke psychopaat bij Laurenburg…..psychopathie is absoluut grenzenloos):

  Willem van Oranje: massamoordenaar
   
  De geschiedenis is helaas heel wat bloediger en moordadiger dan we geleerd hebben uit onze schoolboeken. Of je kinderen alles moet vertellen van een oorlog, daarover kan men redetwisten, maar nu is er een onderzoek uitgevoerd dat je werkelijk je mond doet openvallen. Wat is het geval?
   
  De historicus Leo Adriaenssen is op 26 oktober 2007 gepromoveerd op een proefstuk dat handelt over de uitroeingscampagne in de Meijerij van Den Bosch in de periode 1572 – 1605. Leo Adriaenssen deed onderzoek naar 110 dorpen in de omgeving van Den Bosch, alwaar deze uitmoording plaatsvond. Willem van Oranje en zijn twee zonen, Prins Maurits en Prins Frederik Hendrik decimeerden de lokale Brabantse bevolking met een niets ontziende machtspolitiek en een lokale uitroeingstactiek. Door een systematische uithongering en verwoesting van de oogsten in deze Meijerij is 70% van de bevolking uitgemoord.
   
  Hoeveel doden deze tactiek van de Verschroeide Aarde van de Oranjes heeft opgeleverd is niet precies bekend. De Brabanders hadden bij de nieuwe staatsvorm geen enkel voordeel en wilden zich ook niet confirmeren aan het Protestantse Holland. Voor hun betekende de nieuwe staatsvorm alleen maar nadeel. In het proefschrift van Adriaenssen wordt de omverwerping beschreven van Eindhoven in de jaren 1582 en 1583. Het ging hier om een reeks veroveringen en zware belegeringen. Deze genadeloze aanpak had tot gevolg dat de omliggende dorpen geheel ontvolkt werden. De plattelands bevolking (het merendeel van de bevolking leefde toen op het platteland) kon zich zonder de veilige muren van een stad niet verdedigen en waren volstrekt weerloos tegen de oorlogsmachinerie van de Oranjes. De wat rijkere dorpen wisten verwoesting en uitplundering af te kopen, maar kwamen later gewoon weer opnieuw aan de beurt om gebrandschat te worden. De Oranjes vernietigden de oogsten systematisch waardoor de bevolking werd uitgehongerd. Hierdoor ontstond een slechte gezondheidstoestand van de overgebleven bevolking waardoor er allerlei epidemieen de kop opstaken. Het uiteindelijke resultaat van deze genocide was dat de plattelandsbevolking verpauperd  en ontredderd werd achter gelaten, zonder enige vorm van bescherming en zonder enige inkomsten.
   
  Geschiedenis wordt vooral geschreven en gemaakt door overwinnaars. Dat waren ten tijde van de Opstand de Hollanders. ‘De Oranje-Nassaus hebben vooral de belangen van een specifieke groep Nederlanders gediend, met name de Staatse handelsburgerij’, meent Adriaenssen. ‘Maar de Meierijse plattelanders waren ook onderdanen, hun belangen bij vrede en welzijn werden echter ondergeschikt gemaakt aan de zogenaamde idealen van de Opstand. Zij waren enkel materiaal om een oorlog te winnen, en werden door de Oranjes doelbewust de dood ingejaagd’, aldus Adriaenssen.

 4. Deze gruwelijke “optelsom van ware krankzinnigheid” herkent de “alien mindset” bij elkaar en netwerkt onderling op internationaal niveau vanuit de sleutelposities die ze, als extreem gladde en manipulatieve (ANTI-sociale, ANTI-menselijke) seriemoordenaars in maatpak, als zodanig onherkend, volkomen (fenomenaal!!!) gewetenloos gaande over lijken en/of het psychische equivalent daarvan, hebben BEMACHTIGD.

 5. Lensink leeft op zijn manier in feeënland.

  Wie een waxinelichthoudertje tegen de gouden koets gaat gooien waarin psychopaten van het ergste type zich laten rondrijden, weet echt niet waar ie mee bezig is.

  ‘You can’t argue or bargain with psychopaths’

  Als je in HUN systeem een politieke partij gaat oprichten ben je PROOI en zo eindig je ook.

  Zie de verwording van de PSP, D66 en de SP e.d.. Dit is ‘spielerei’ voor (‘adapted compensated’) psychopaten.

Geef een reactie