ERWIN LENSINK NOG STEEDS VERMIST, SITUATIE WORDT ZORGELIJK. HEEFT DE DEEP STATE HEM VERMOORD?

HET PLAATJE ROND ERWIN BEGINT TE KANTELEN: HIJ IS NIET LANGER DE ‘BEDREIGER VAN HET SYSTEEM’ ZOALS HIJ NOG WORDT NEERGEZET IN ONDERSTAAND FILMPJE, MAAR LIJKT NU HET SLACHTOFFER VAN STAATSTERREUR DAT ZIJN ONDOORDACHTE ACTIES WELLICHT NU MOET BEKOPEN MET DE DOOD * DE VRAAG DIE NU MOET WORDEN GESTELD IS NIET: ‘WAAR IS ERWIN’ MAAR: ‘IS ERWIN NOG IN LEVEN?’ * WERD HIJ DE DOOD IN GEDREVEN DOOR DE RUTTE/DEMMINK-DEEP STATE IN OPDRACHT VAN HET KH? * LEES DE 10 VRAGEN EN 10 ANTWOORDEN VAN ERWIN DIE WIJ VORIGE MAAND PUBLICEERDEN

Kan de politie ook een speurtocht opzetten naar de mens Erwin Lensink? Of is men daartoe alleen bereid als hij moet worden uitgeschakeld als mogelijke disrupter van Prinsjesdag?

4 Replies to “ERWIN LENSINK NOG STEEDS VERMIST, SITUATIE WORDT ZORGELIJK. HEEFT DE DEEP STATE HEM VERMOORD?”

  1. De psychopathische boer van Machiavelli, kunnen we niet zeggen, want Césare Borgia was tenminste nog een laagadelige bastaard en dat kunnen we van de originele “Oranje” lijn niet zeggen of aantonen.

    De zorg van deze gezellige politie-ambtenaren, gaat waarschijnlijk niet uit naar de mens (Lensink), maar naar typisch “omhooggevallen” soortgenoten onder wier paraplu ze existeren.

  2. Misschien duikt hij weer op, net als Julian Assange.

    Aandoenlijk trouwens die zorg voor een “Oranje” “vorst” à la de Borgia bastaard van Machiavelli.

  3. Inderdaad, Erwin Lensink is weggelopen uit de Van der Hoevenkliniek in Utrecht. Dit is de Haagse politie. Alleen bang dat hij een sponsje tegen de koets aan zal gooien. Goeie grap van Nico van den Ham: “Als jij je handen omhoog doet, word je al gearresteerd!”

    Overigens weet Chris Klomp weer een zeer feitelijk klinkend, maar in werkelijkheid slecht verslag te geven van Erwins situatie. Hij ‘vergeet’ te vermelden dat Erwin gedwongen psychiatrisch verpleegd wordt in genoemde kliniek, en gedwongen medicatie krijgt toegediend. In zo’n situatie wil iedereen wel gillend weglopen! Ik heb het in mijn lessen Nederlands besproken als een voorbeeld van slechte journalistiek. De leerlingen waren zeer geïnteresseerd, en sommigen bleven nog lang met mij napraten over deze zaak.

Geef een reactie