EU-BEDROG: MARK ‘LOUTER LEUGENS’ RUTTE ‘LOSES IT’ EN DIENT OOK PER DIRECT TE VERTREKKEN

MARK RUTTE: ‘ER IS IN ONS LAND GEEN GROTE BELANGSTELLING VOOR EEN REFERENDUM’ * NYT: A recent survey by the Dutch television station EenVandaag showed that a majority of the Dutch wanted a referendum on European Union membership, and that more Dutch favored leaving the bloc than remaining * RUTTE IS NU DEFINITIEF EEN ‘VERWARD PERSOON’ EN MOET TEGEN ZICHZELF IN BESCHERMING WORDEN GENOMEN

7 Replies to “EU-BEDROG: MARK ‘LOUTER LEUGENS’ RUTTE ‘LOSES IT’ EN DIENT OOK PER DIRECT TE VERTREKKEN”

  1. http://www.telegraaf.nl/binnenland/26039090/__Plan_aanpak_verwarde_personen__.html
    De GGZ stelt dat er een toename is van meldingen die verward gedrag vertonen. ,,Meestal gaat het om mensen die tijdelijk de weg kwijt zijn, maar het kunnen ook mensen zijn met levensproblemen zoals schulden, verlies van dierbaren”, zegt woordvoerder Sjoerd Beumer van GGZ Nederland.Rutte is zeker niet tijdelijk de weg kwijt,En ook niet de enige Demmink is ook de weg kwijt is zijn dierbare Manuel Schadwald kwijt geraakt is zwaar getraumatiseerd die kleine jongen is hoogst waarschijnlijk gestorven in zijn liefdevolle omarming,dat geeft traumajes,Daar is demmink nog zo niet bovenop die vertoont ook zwaar verward gedrag,Heeft ook zwaar hulp nodig,Ik zou ze beiden graag persoonlijk liefdevol willen begeleiden,Ik zou mij graag gratis beschikbaar willen stellen om dit soort slachtoffers van de onze maatschappij liefdevol te begeleiden naar een happy ending.

  2. DSR is wel voor een NWO, maar dan juist zonder ‘corporate’ psychopaten van prins Bernhard kaliber.

    Behalve in een gesloten inrichting is daar geen plaats voor de Clintons en Kerry bijvoorbeeld.

    Micha kan in deze echte NWO minister van onderwijs worden.

  3. Ook weer hilarisch! Rutte een verwarde persoon, die tegen zichzelf in bescherming genomen moet worden. Helemaal mee eens, ik ga de ggz vast bellen…:-)

Geef een reactie