EU GAAT ‘ANTI-DEMOCRATISCHE’ LIDSTATEN FINANCIEEL STRAFFEN MAAR DE BURGERS WORDEN STRAKS WEL GEDWONGEN GEVACCINEERD

ELKE DAG WORDT DE WARE AARD VAN DE EU DUIDELIJKER * LANDEN DIE OPKOMEN VOOR HUN EIGEN CULTUUR EN WAAR ‘FOUTE LEIDERS’ ZIJN VERKOZEN MET OVERWELDIGENDE MEERDERHEDEN ZIJN ‘ANTI-DEMOCRATISCH’ EN WORDEN ‘GEKORT’ * MAAR DE BURGERS VAN ITALIE, FRANKRIJK EN STRAKS OOK DE REST VAN DE EU WORDEN BINNENKORT WEL GEDWONGEN INGESPOTEN MET DODELIJK GIF, IETS WAT ZELFS ADOLF HITLER ZIJN VOLK NIET AANDEED

Polen en Hongarije zijn al jaren de hoop op de toekomst van de EU, net als Donald Trump dat is voor de VS. Niet dat deze landen en deze man ideaal zijn, maar waar het om gaat is dat alles en iedereen die zich verzet tegen de satanische toekomstplannen van de NWO moet worden omarmd. En hoe satanisch deze toekomst eruit zal zien, wordt dagelijks duidelijker. De monsters in Brussel willen elke vorm van autonomie en individualiteit uitroeien in hun niet te stoppen push naar de techno-horror-staat en daarom worden Polen en Hongarije nu ‘gestraft’. Om de satanische ironie tot een kookpunt op te voeren zijn de voornaamste argumenten van Brussel daarbij dat hun ‘rechters’ en hun ‘media’ niet ‘onafhankelijk genoeg’ zouden zijn. Iedereen die deze site leest weet dat er binnen de EU geen land is waar de rechters corrupter en de media afhankelijker zijn dan Nederland. Dit is de ‘definitie’ van democratie van de EU: als landen niet alles doen wat we zeggen zijn ze ‘anti-democratisch’ en de burgers van de landen die wel doen wat we zeggen, die gaan we dood-spuiten met gedwongen vaccinaties! Wie waarschuwt tegen de gevaren van vaccinaties ‘verspreidt nepnieuws’ en zal worden opgepakt en ingesloten. In de tussentijd zetten we de hele EU vol met 5G-zendmasten die de mensen microwaven en gevangen zetten in een total control grid. De revolutie moet nu heel snel komen!

Eén reactie op “EU GAAT ‘ANTI-DEMOCRATISCHE’ LIDSTATEN FINANCIEEL STRAFFEN MAAR DE BURGERS WORDEN STRAKS WEL GEDWONGEN GEVACCINEERD”

  1. Victor Orbán wil geen vluchtelingenstroom met familie-aanhang uit Syrië en omringende landen huisvesten omdat het land daar eenvoudig geen geld voor heeft en hij wil de Hongaarse staatsschuld daarvoor ook niet verhogen. Ik breng even in herinnering dat Duitsland vorig jaar haar staatschuld met 25 miljard heeft moeten verhogen voor de opvang en huisvesting van vluchtelingen……so who benefits? Goldman Sachs!

    Hongarije is trouwens ook op geen enkele manier verantwoordelijk voor het in puin schieten door het NATO-tuig van hele steden in Syrië waaraan de sterke toename van de vluchtelingenstroom is te danken.

    “Maar vluchtelingen uit de EU zijn van harte welkom in Hongarije” aldus de Hongaarse president.

    Mijn vrouw en ikzelf wonen na zorgvuldig onderzoek nu in Hongarije. Je moet hier wel een beetje self-supporting zijn maar in dit land ben je behoorlijk vrij. Hongaren zijn een beschaafd (Hongarije is nog steeds het culturele centrum van Europa) en zelfbewust volk en een referendum is hier nog vrij normaal. Het enige dat je hier echt niet moet doen is met een stuk in je kraag achter het stuur kruipen “omdat het zo licht rijdt” maar verder heb je van de politie of justitie geen enkele last. Niet iedereen weet dat er veel geld voor nodig is om een volk fatsoenlijk te kunnen onderdrukken en daar heeft Nederland véél maar Hongarije weinig van: de nationale goudvoorraad is slechts 4 ton. En dat is voor een normaal menselijk bestaan èn ook nog eens prachtig wonen (uiteraard zonder flauwekul als hypotheek of onroerend goedbelasting) een heel goede zaak.

Geef een reactie